Valo Intranetin natiivisovellus löytyy nyt Apple App Storesta sekä Google Play Storesta. Se on kaikkien Valo Fresh käyttäjien vapaassa käytössä tästä päivästä lähtien.

Ensimmäinen sovelluksen versio keskittyy lähinnä uutisten näyttämiseen. Siitä löytyy Office 365 kirjautuminen, Highlight News, Alert News sekä perinteiset uutiset. Sovellus mahdollistaa myös kirjoitusten tykkäämiset sekä kommentoinnin.

Nyt pysyt siis aina ajantasalla siitä mitä organisaatiossasi tapahtuu. Valo Mobile App kytkee sinut kiinni yrityksen intraan ja näyttää kaiken tarpeellisen suoraa puhelimessasi. Seuravassa versiossa tuomme mukaan myös ns. push ilmoitukset (Push notifications), joka mahdollistaa tärkeiden tietojen nostamisen näytölle ilman että sinun tarvitsee edes käydä sovelluksessa.

Tutustu Valo Intranetin mahdollisuuksiin

 

Lataa Valo mobile App

App Store
https://itunes.apple.com/us/app/valo-intranet/id1175362619?ls=1&mt=8

Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ionicframework.valomobiletest

 

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)