Yle, Suomen Mielenterveysseura, Mielenterveyden keskusliitto ja Mannerheimin lastensuojeluliitto toteuttivat Sekasin-kampanjan, jonka tarkoituksena oli rohkaista nuoria puhumaan ongelmista ja vaikeista asioista. Suunnittelimme ja toteutimme palvelun verkkopalvelun, joka keräsi kevään aikana tuhansia avuntarvitsijoita ja auttajia yhteen. Sen tärkeydestä kertonee jotain se, että RAY tukee tänäkin vuonna hanketta, jotta yhä useampi saa apua silloin kuin sitä tarvitsee.

Sekasin voitti Kultaisen Venlan parhaana lasten- ja nuortenohjelmana, joten myös suuri yleisö on huomannut aiheen tärkeyden.

Sininen Meteoriitti kiittää ja onnittelee koko tiimiä hankkeen takana. Kiitos kun saimme olla mukana!

yle-sekasin-sime

 

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)