Episerver on jälleen julkaissut uusia toiminnallisuuksia tämän vuoden roadmapille. Tässä lyhyesti siitä mitä on tulossa ja odotettavissa. Painotus on kaikkiaan personoinnissa ja älykkyyden lisäämisessä.

Episerver Social

Käyttäjien tuottama sisältö (User Generated Content) on varsinkin verkkokaupoissa isossa roolissa. Tuotekommentit ja suositukset vaikuttavat olennaisesti myyntiin, joten Episerver on tuomassa tähän uusia mahdollisuuksia. Valmiita moduleita käyttäjien tuottaman sisällön hyödyntämiseen on tulossa myös sosiaalisen median osalta, kun saat nostettua sisältöä sisältöalueille helposti eri somekanavista.

Episerver Campaign

Sähköpostisuorien hyödyntäminen osana monikanavaisia kampanjoita helpottuu. Personoitujen sisältöjen kohdentaminen juuri oikeaan aikaan käy entistä yksinkertaisemmin. Episerver Campaign on tavallaan kevyt markkinoinnin automaatio, jonka hallinta onnistuu suoraa ylläpidon kautta.

Episerver Insight

Insight on ehkä parhaiten verrattavissa Google Analyticsiin. Näet verkkopalvelusi tärkeät analytiikat suoraa Episerverin käyttöliittymässä ja voit tehdä sen pohjalta tarvittavia muutoksia. Vierailuaikojen kesto, suosituimmat näkymät ja eniten käytetyt toiminnallisuudet auttavat kehittämään palveluita jotka täyttävät niille annetut tavoitteet.

Episerver Advance

Jos manuaaliset personoinnit, eli Visitor Groupien käyttäminen on sinulle tuttua, tulet rakastamaan Advancen mahdollisuuksia. Se on todellinen AI, tekoäly, joka nostaa automaattisesti sisältö- ja tuotesuosituksia käyttäjille. Se oppii tunnistamaan mitkä nostot toimivat ja tekevät sen pohjalta automaattisia ehdotuksia. Advance tekee siis personointia puolestasi 24/7.

Haluaisitko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme Episerver CMS:n mahdollisuuksista. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.

Ota yhteyttä

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)