Norwegian Church Aid allekirjoitti sopimuksen Office 365:lle pohjautuvan Valo Intranetin toimituksesta. Koska Norwegian Church Aid on yksi Pohjoismaiden suurimmista avustusjärjestöistä, jotka työskentelevät maissa, joissa infrastruktuuri ei ole aina käytettävissä, on heillä tarve entistä saumattomampaan vuorovaikutukseen henkilöstön ja toimistojen välillä ympäri maailman.

Rejlers Embriq on tarjonnut IT-palveluja Norwegian Church Aidille monien vuosien ajan IT-projekteja koskevien sopimusten avulla, jotka on neuvoteltu uudelleen ja joita on laajennettu useita kertoja. Nyt sopimusta laajennetaan tulevaisuuden työkaluilla vuorovaikutuksen parantamiseksi.

Norwegian Church Aidin rakentama Garowen porausreikä

Norwegian Church Aidin rakentama Garowen porausreikä. Se palvelee 40 000 ihmistä Garowessa ja ympäröivillä alueilla. Norwegian Church Aidin ja viranomaisten rekat ottavat veden ja tuovat sen ulos. Kuva: Håvard Bjelland.

Valo Intranet ja Office 365 tarjoavat mahdollisuuden hyvälle vuorovaikutukselle

Norwegian Church Aid on päättänyt käyttää Valo Intranettiä yhdessä Office 365: n kanssa luodakseen modernin, käyttäjäystävällisen ja tehokkaan työkalun vuorovaikutukselle.

”Valo-partnerina voimme tarjota helppokäyttöisen intranet-ratkaisun, jolla on modulaarinen infrastruktuuri, jota Norwegian Church Aid yhdistää olemassa oleviin järjestelmiinsä”, kertoo Rejlers Embriqin Teamlead Sharepoint, Morten V. Eriksen.

Ratkaisu sisältää uutisten julkaisun, social hubin, blogit, videot, tapahtumat, idean hallinnan ja paljon muuta. Tämä on tulevaisuuteen suuntautunut ratkaisu, joka on 100% integroitu Office365:een, ja sillä on yli 300 000 käyttäjää eri puolilla maailmaa, Eriksen sanoo.

Suurin osa työstä äärimmäisissä olosuhteissa

”Norwegian Church Aid luo turvallisia ja joustavia yhteisöjä suojelemaan ja pelastamaan äärimmäisessä köyhyydessä, haavoittuvuudessa ja hätätilanteissa elävien ihmisten elämää parhaalla ja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla”, sanoo Norwegian Church Aidin IT-päällikkö, Bjørn Are Geithus.

Työskentelemme usein vaikeissa olosuhteissa rajallisilla resursseilla ja joskus infrastruktuurin puuttuessa. Näissä tilanteissa hyvin toimiva vuorovaikutus on tärkeää, jotta työntekijät voivat parhaiten tehdä työnsä.
Bjørn Are Geithus, Norwegian Church Aid, IT-päällikkö

Sopimuksesta

Sopimus sisältää Valo Intranetin toteutuksen, käytön ja hallinnan Norwegian Church Aidin 500+ käyttäjälle, jotka työskentelevät ympäri maailmaa yli 20 toimipisteessä.

Suunniteltu startti on ennen kesätaukoa, kun taas täysin uusi intranet-ratkaisu käynnistyy syyskuun puolivälissä 2017.

 

Tutustu Valoon


Norwegian Church Aid

Norwegian Church Aid perustettiin vuonna 1947 norjalaisten kirkkojen pienenä varainkeräyksenä. Nykyään he ovat yksi Pohjoismaiden suurimmista avustusjärjestöistä, joiden vuotuinen avustussumma on noin 1 miljardia NOK 31 eri maassa.

He tukevat myös humanitaarista apua, kehitystä ja asianajoa ACT Alliancen kautta yli 130 maassa. www.kirkensnodhjelp.no/en/

Rejlers Embriq

Rejlers Embriq on osa Rejlers-konsernia, jolla on 160 työntekijää ja lähes 400 miljoonan euron vuotuinen liikevaihto. Rejlers Embriq edistää liiketoiminnan hyötyä digitaalisen infrastruktuurin, älykkäiden valintojen ja IT: n strategisen käytön avulla. He suunnittelevat, kehittävät ja hallitsevat IT-ratkaisuja keskittyen Pohjoismaihin; Osloon, Haldeniin, Drammeniin, Göteborgiin, Tukholmaan ja Motalaan.