16.8.2017

Moderni intranet yhdistää 8000 VodafoneZiggo työntekijää

Vodafone Groupin ja Liberty Globalin fuusion jälkeen tänä vuonna, 8 000 VodafoneZiggo-työntekijää Alankomaissa tarvitsi uuden yhteistyöalustan, joka oli toteutettava muutaman viikon sisällä. Mutta miten on mahdollista rakentaa ja toteuttaa näin lyhyessä ajassa verkossa toimiva moderni intranet, yrityksen brändin mukainen, sosiaalinen alusta, joka täyttää organisaation turvallisuusvaatimukset?

Valo Intranet VodafoneZiggolle

Kuuden viikon kuluessa Valon kumppani Portiva onnistui toteuttamaan VodafoneZiggolle täysin brändin mukaisen intran palkitun Valo Intranetin pohjalta. Valo Intranet on Office 365:n ja SharePointin käyttövalmis moderni intranet, joka palkittiin äskettäin parhaana eurooppalaisena Intranet / Extranet -ratkaisuna. Alle kolme kuukautta intranetin lanseeraamisen jälkeen intraa laajennettiin Team Sites ja OneDrive for Business -välineisiin perustuvilla työkaluilla.

Portivan ansiosta pystyimme tarjoamaan täysin uuden intranetin, Yammerin ja videoportaalin erittäin tiukalla aikataululla. Portivan osoittama sitoutuminen ja joustavuus oli juuri sitä, mitä tarvitsimme.
-Ruben Pelzer, VodafoneZiggon vastuullinen projektipäällikkö

Moderni intranet – yhteistyötä pilvessä

Valon myötä Vodafone Ziggo siirtyi myös Office 365een ja pilveen:”On ollut hyvä päätös työskennellä Office 365n kanssa. Se tarjoaa välittömän mahdollisuuden kommunikoida ja tehdä yhteistyötä. Se on todellakin askel eteenpäin varsinkin, koska voimme laajentaa ratkaisua entisestään”, kertoo Pieter van Scherpenberg, VodafoneZiggo intranetin toiminnallinen ylläpitäjä.

Käyttöönotto

Intranet- ja yhteistyöalustojen käyttöönottoa varten hyödynnettiin monenlaisia Microsoft-teknologioita, kuten SharePoint Onlinea, OneDrive for Businesstä, Office 365 Videota, Yammeria, Azure-tietosuojaa, Data Loss Preventionia ja Multi-Factor Authenticationia. Koska ne ovat kaikki Microsoftin tuotteita, on suuri etu, että tuotteet ovat hyvin yhteen sovitettuja ja niitä kaikkia voidaan käyttää samalla tavoin.

VodafoneZiggo moderni intranet

Valo Customer Success Story of the Year

Portiva pokkasi Valo Customer Success Story of the Year -palkinnon toukokuussa 2017 Valo Intranetin laajasta ja menestyksekkäästä toteutuksesta VodafoneZiggolle.

”Olemme erittäin ylpeitä tästä tunnustuksesta, joka on kuin kruunu onnistuneelle projektille ja hyvälle yhteistyölle VodafoneZiggon ja Valon kanssa”, toteaa Portivan Marten Eekels.

Tutustu Valoon