- 10.10.2017

Mistä tekoälyt unelmoivat?

Keskustelu tekoälyn ja koneoppimisen ympärillä käy kuumana. Välillä kyse on nimenomaan keskustelusta ja todellinen konkretia meinaa uupua. Tekoälyn hyödyntämisen ja soveltamisen ei kuitenkaan tarvitse olla utopiaa tai dystopiaa.

Olemme järjestäneet Digityön seminaaria DT2020 vuodesta 2016 lähtien. Tapahtuman aikaisempina teemoina ovat olleet mm. digitaalinen myynti, asiakaspalvelu digiaikana ja digitaalinen viestintä. DT2020 jatkuu jälleen marraskuussa teemalla ’Mistä tekoälyt unelmoivat?’.

Marraskuun seminaarissa keskustelemme tiedon ja teknologian hyödyntämisestä asiakaskokemusten kehittämisessä. Aamun aikana puhutaan mm. tekoälyn ja datan hyödyntämisestä konkreettisten esimerkkien kautta. Kysymme esimerkiksi:

  • Miten tekoälyä voidaan hyödyntää asiakaskohtaamisissa?
  • Miten tekoälyn avulla voidaan rakentaa ’henkilökohtaisempia’ käyttöliittymiä?
  • Mikä on oikeasti datan merkitys asiakaskokemuksen kehittämisessä?

Puhumassa ovat:
Kati Sulin, DNA
Jani Savolainen, Microsoft
Johanna Sinkkonen & Suvi Lindfors, Lumoa
Mika Berglund, Sininen Meteoriitti

Haluamme nostaa pöydälle konkretiaa ja mitä tekoälyn hyödyntäminen käytännössä vaatii. Toisinaan kyse voi olla hyvinkin pienistä sovelluksista, jotka kuitenkin tuottavat moninkertaista hyötyä – esimerkiksi lomakkeiden tekeminen älykkäämmäksi koneoppimisen avulla.

Liity seuraamme!  Jos et pääse paikalle, ei hätää. Tilaisuus taltioidaan ja esitykset ovat katsottavissa jälkikäteen.

Aika: 8.11.2017 klo 8.30-11.00
Paikka: Hotelli Kämpin Peilisali, Helsinki

Ilmoittaudu mukaan

 

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)