- 28.10.2017

Valo Intranet kilpailee jälleen parhaan intran ja parhaan mobiiliratkaisun palkinnosta

Valo Intranet on jälleen ehdolla vuoden European SharePoint Conference -tapahtumassa. Viime vuonna Valo valittiin Euroopan parhaaksi intranet-ratkaisuksi. Tällä kertaa Valo on ehdolla kahdessa kategoriassa: paras intranet/extranet ja paras mobiiliratkaisu.

European SharePoint Conference on yksi maailman merkittävimpiä SharePoint ja Office 365 -tuotteisiin liittyvistä kansainvälisistä tapahtumista. Vuoden 2017 tapahtuma järjestetään Dublinissa 13.-16. marraskuutta. Tapahtumassa palkitaan innovaatioita ja merkittäviä saavutuksia SharePoint, Office 365 ja Azure -tuotteiden ympärillä.

Valo on finalistina seuraavissa kategorioissa:

  • Paras Intranet/Extranet
  • Paras mobiiliratkaisu
Valo Intranet

Lisätietoa:
https://www.valointranet.com/blog/general/valo-intranet-announced-double-finalist-espc-awards/

Lue lisää ESPC-tapahtumasta
Tutustu Valoon
Valo ottaa Pohjois-Amerikan haltuun

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)