- 23.3.2018

Viikon vohveli – Delve on bisnesmaailman Sports Tracker

Aloitetaan välineurheilulla, sillä on aina niin paljon mukavampaa, kun pääsee heti näkemään käyriä ja käppyröitä, tilastoja ja numeroita. Siksi tänään avataan vohvelista monelle täysin uusi tuttavuus eli Delve.

Ensin iskee helposti paniikki: näkevätkö KAIKKI tämän? Eivät näe. Delve on sinun henkilökohtainen koostesivusi, joka kertoo minkä parissa ja kenen kanssa olet viime aikoina työskennellyt. Delve oppii sinusta ja tavastasi tehdä töitä, lähettää sinulle statistiikkaa sähköpostiin ja kertoo, jos jossain on parannettavaa. *

Office 365 Delve

Seuraa omaa ajankäyttöäsi ja tehosta työtäsi.

Delvessä päivitetään myös omia profiilitietoja, joiden avulla työkaverit löytävät sinut. Nämä profiilitiedot ovat julkisia ja ne kannattaakin pitää ajan tasalla. Kun joku painii jonkun ongelman kanssa, hän etsii – tai ainakin kannattaisi etsiä – Delvestä sopivaa kollegaa avuksi.

Delve tavoitteiden tueksi

Työnteon kehittäminen on yksi Delven parhaita puolia. Niin kuin Sports Trackerin, Stravan kuin Heia Heiankin, myös Delven tehtävä on tehdä työskentelysi näkyväksi ja antaa suuntaviivoja, miten saat päivistäsi enemmän irti vähemmällä turhalla työllä. Delveen voi asettaa itselleen tavoitteita ja seurata niiden etenemistä. Siinäpä motivaatiota kerrakseen!

Office 365 Delve 2

Kuinka paljon sinulla menee aikaa kokoustamiseen?

Ei muuta kuin Delve auki ja My Analytics* tutkintaan. Mikä on työskentelykuntosi tänään? Entä millaisessa Office-kunnossa haluaisit olla ennen kesää?

* Sisältyy E5-lisenssin MyAnalytics-osioon.


Tarvetta lisätreenille? Joko latasit Personal Officerin Office 365 -pikaoppaan?

Officerin pikaopas

Lataa opas nyt

Tietoa kirjoittajasta

Office 365 Guru & ATK-welho

Kirjoitukset (7)