- 3.4.2018

Valon viimeisin release 1.15 Sundog tuo paljon uutta

Valon viimeisin release 1.15 Sundog tuo huikeita uusia ominaisuuksia ja päivityksiä Valo Intranetiin ja Valo Teamworkiin. Tässä muutama nosto. Juha Koivula käy tarkemmin läpi Sundogia Valon omassa blogissa täällä.

Uusi ulkoasu: Candela

Candela on uusi, julmetun kaunis UI-vaihtoehtomme. Voiko intranet oikeasti näyttää näin hyvältä? Kyllä vain, sanoo Sundog. Candelassa uutisten julkaisu on nyt myös entistä helpompaa. Jos etsit uutta intraa tai raikastaa olemassaolevaa intraa, kannattaa harkita Candelaa.

Mega Menu

Kaiken olennaisen tiedon on syytä löytyä intrasta, ja mitä isompia organisaatio sitä enemmän tietoa usein löytyy. Sundog tuo Valoon Mega Menu -valikon, joka auttaa tiedon organisoimisessa käyttäjäystävällisellä tavalla. Voit myös promota Mega Menussa jotain ajankohtaista teemaa muokattavan bannerin avulla.

Valo Mega Menu

Sisällön personointi on tätä päivää. Intrasi käyttäjät voivat lisätä Mega Menuun omia suosikkilinkkejä.

Valo Mega Meny My Tools

World clock

Jos olette globaali toimija ja teillä on toimipisteitä ympäri maailman, tämä on mahtava lisä teille. World Clock tekee sen mitä nimi sanoo eli näyttää ajan eri puolilla maailmaa.

Valo World Clock

Valon mobiilisovelluksesta uusi versio

Jos et ole vielä tutustunut Valon Intranetin natiiviin mobiilisovellukseen, nyt olisi syytä. Julkaisimme sovelluksesta uuden, päivitetyn version iOS- ja Android-laitteille. Sovellus on maksuton kaikille Valo Fresh -tilaajille.

Juha Koivula käy tarkemmin läpi Sundogin päivityksiä täällä.


Etsitkö uutta intraa? Haluatko maksuttoman Valo-demon? Ota yhteyttä

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)