- 24.5.2018

Moderni SharePoint on yhtä kuin moderni Valo

Moderni SharePoint tekee tuloaan vahvasti. Mistä modernissa SharePointissa oikein on kyse? Se tarjoaa täysin uudenlaisen SharePoint-käyttökokemuksen. Kyse ei ole pelkästä visun päivityksestä vaan keskeisten toiminnallisuuksien päivityksestä ja eritoten mobiilikäyttöliittymän kehittämisestä.

Kerroimme juuri SharePoint Conference North America –tapahtumassa miten me olemme valmistautuneet modernin SharePointin tulemiseen Valon kanssa. Moderni Valo on maailman ensimmäinen moderni SharePointin päälle toteutettu avaimet käteen intranet-ratkaisu.

Moderni Valo hyödyntää sataprosenttisesti SharePoint Communications –sivustoja, Hub –sivustoja sekä muita modernin SharePointin kokemuksia ja ominaisuuksia.

Tämä tulee mullistamaan globaalin intranet-markkinan. Microsoft on tehnyt huikeaa työtä SharePointin modernisoinnissa viimeisen kahden vuoden aikana. Valon avulla tuomme nyt täydellisen intranet-kokemuksen kaikille Microsoft 365 asiakkaille ympäri maailman.- Jari Pullinen, Vice President, Valo  

Moderniin Valoon kuuluvat kaikki tärkeät ja edistykselliset toiminnot kuten globaali navigaatio, edistyneet brändäystoiminnot, globaali informaatioarkkitehtuuri, sivustoanalytiikka, people finder, mobiilisovellus ja edistyneet uutisoiminnot. Modernin Valon avulla viestinnällisen intran toteuttaminen tulee olemaan entistä nopeampaa ja helpompaa.

Moderni SharePoint ja Valo

Moderni Valo. Hieman esimakua tulevasta.

Moderni vai klassinen?

Klassinen SharePoint ei ole katoamassa mihinkään, mutta SharePointin tulevaisuus on Modern. Tämä näkyy esimerkiksi Microsoftin panostuksissa modernin SharePointin ja ylipäätään käyttökokemuksen kehittämiseen.

Kysymykseen ’klassinen vai moderni’ ei ole yhtä vastausta, mutta se tulee koskettamaan myös teidän organisaatiotanne jossain vaiheessa. Ja siksi nyt on hyvä hetki alkaa valmistautumaan modernin SharePointin tulemiseen.

Lue lisää täältä: https://www.valointranet.com/blog/general/valo-announces-complete-turnkey-intranet-solution-for-modern-sharepoint/

Valoa käyttää globaalisti 800000 loppukäyttäjää ja se on valittu kahtena vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi intranet- ja ekstranet-ratkaisuksi. Lisäksi Valo on menestynyt loistavasti erilaisissa globaaleissa tuotevertailuissa. Tähän kattavaan käytännön kokemukseen pohjaten olemme rakentaneet tuotteeseemme parhaan kokoelman ominaisuuksia asiakkaidemme digitaalisen työskentelyn tueksi Microsoftin pilvialustalla.

Kiinnostaako kuulla lisää aiheesta? Ota yhteyttä.

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)