- 27.9.2018

Valo ja Sininen Meteoriitti valittu Microsoftin SharePoint Business Apps Partner -ohjelmaan

SharePoint Business Apps Partner Program on Microsoftin uusi kumppanuusohjelma, johon Microsoft on valinnut kourallisen yrityksiä ympäri maailmaa. Ohjelmaan on valittu kumppaneita, jotka edistävät merkittävällä tavalla liiketoiminnan prosessien kehittämistä ja automaatiota Microsoftin teknologioita hyödyntäen.

Microsoft on valinnut Valon ja Sinisen Meteoriitin mukaan ohjelmaan perustajajäsenenä (Charter Member). Ohjelman jäsenet pääsevät työskentelemään läheisesti Microsoftin tuotekehityksen kanssa.

SharePoint Business Apps SharePoint Business Applicatons Charter Member

”Automaatio on ehdottomasti yksi digitalisaation kulmakiviä. Monissa organisaatioissa tuskaillaan edelleen aikaa kuluttavien manuaalisten prosessien kanssa. Automatisoimalla edes pienen osan näistä arkisista prosesseista, organisaatiot voivat säästää merkittävästi aikaa ja rahaa. Microsoftin ohjelman jäsenyyden avulla pääsemme yhä kiihdyttämään asiakkaidemme työpäivän ja työympäristöjen digitalisoimista”, kertoo Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

SharePoint Business Apps Partner Program

Asiasta tiedotettiin Microsoft Ignite -tapahtumassa.

Lisätietoja ohjelmasta ja Valo-tiimin fiilikset täällä.

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)