- 10.10.2018

Lanseerasimme intranetin romutuspalkkion

Meillä on suuri huoli kotimaisten digitaalisten työympäristöjen tilasta. Mielikuvissa me suomalaiset olemme digiteknologian kärkimaita, mutta silti aivan liian monella työpaikalla taistellaan hyvinkin perinteisten digijumien ja -koukeroiden kanssa.

Missä on viimeisin versio siitä dokumentista? Mistä löydän oman organisaationi ajan tasalla olevat yhteystiedot? Miksi tätä ei voi hoitaa mobiililaitteella? Pitääkö minun ihan oikeasti mennä konttorille sen takia vain, että pääsen kirjautumaan intraan? Tai, mitä jos ihan kaikkea viestintää ei tungettaisiin sähköpostiin?

Lanseerasimme intranetin romutuspalkkion, jotta suomalaiset voisivat paremmin ja toimisivat tehokkaammin omassa digitaalisessa työympäristössään.

Intranetin romutuspalkkio

Heitä vanha intrasi kiertoon ja vaihda Valo Intranetiin. Saat meiltä 1000 € romutuspalkkion.

On aika heittää hyvästit turhille ja ylimääräisille digiangsteille, ja on aika alkaa elämään kuin viimeistä intraa!

Tutustu kampanjaan

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)