- 10.10.2018

Sari Soinoja on vuoden kouluttaja

Alma Talent palkitsi Sinisen Meteoriitin vanhemman konsultin Sari Soinojan vuoden kouluttajana. Sari on kouluttanut digitaalisen ajan assistentteja koulutussarjassa: Digitaalisen ajan assistentti – digityökalut ja -tavat haltuun. 

Palkintoa perusteltiin näin:”Sari Soinoja osaa tehdä digitaalisen murroksen ymmärrettäväksi käytännön työn näkökulmasta. Hän on muutoksen tulkitsija sekä selkeä, asiantunteva ja pidetty kouluttaja. Hän osaa antaa kouluttautujille tilaa ymmärtää ja oivaltaa.”

”Koulutus on ollut erityisen suosittu. Imun salaisuus on varmaan siinä, että assistentit ovat usein etulinjassa ottamassa uusia työkaluja haltuun ja laajentamassa omaa osaamistaan. Samalla he ovat usein myös niitä, jotka sitten omassa organisaatiossaan vyöryttävät muille eteenpäin tätä uusien työkalujen ilosanomaa,” Sari toteaa.

Sari Soinoja

”Tämä on tärkeää myös siksi, että useissa organisaatioissa nämä työkalut ovat jo saatavilla, mutta niitä ei ole lanseerattu laajemmin tai kerrottu, mihin niitä voidaan käyttää. Assistenteilla on usein selkeä kuva eri toiminnoista organisaatiossa sekä näkemys sen myötä siitä, missä ja miten työkaluja voisi hyödyntää,” Sari jatkaa.

Assistentin toimenkuva on hyvä esimerkki siitä, miten digitaalisilla työvälineillä sekä arjen automaatiolla voi tehostaa omaa arkeaan merkittävästi. Assistentit esimerkiksi ymmärtävät erittäin hyvin sen arvon, mikä syntyy rutiinityötehtävien automatisoinnista. Tämä vapauttaa heidän aikaansa tärkeämpiin tehtäviin, joita taas ei voi digitalisoida.

Sininen Meteoriitti onnittelee Saria!

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)