Järjestimme lokakuun 23. päivä Kämpin Peilisalissa tapahtuman otsikolla ”Äly, tunne & työpäiväkokemus”. Päivän aikana kysyimme osallistujilla seuraavaa: tulevaisuuden työelämässä, kumpi voittaa, äly vai tunne? Päivän päätteeksi tulos oli harvinaisen selvä: 82 % äänesti tunteen puolesta.

Tilaisuudessa esiintyivät Finnarin Patrik Etelävuori, Rainmakerin Mika Aittamäki, Brave Alliancen Jyri Ratia ja Meteoriitin Tytti Hallavo. Jokainen puheenvuoro käsitteli työpäiväkokemusta hyvin erilaisesta näkökulmasta.

Päivän puhuttiin paljon uudesta teknologiasta ja älyn lisääntymisestä työpaikoilla. Suurin osa tuntui kuitenkin olevan yhtä mieltä tulevaisuuden työelämästä: teknologia ei ratkaise mitään vaan hyvän ja merkityksellisen työpäiväkokemuksen ytimessä ovat inhimilliset tarpeet sekä tunteiden huomioiminen.

On sanottu, että tekoäly ratkaisee asiakaskokemuksen tulevaisuuden. Kysyimme tilaisuudessa osallistujilta mikä ratkaisee työpäiväkokemuksen tulevaisuuden. Ihmisten välinen vuorovaikutus, empatia ja yrityskulttuuri saivat ylivoimaisesti eniten ääniä. Joten, sori tekoäly, ihminen vei tämän pelin.

Tilaisuuden esitykset löytyvät alta.

Patrik Etelävuori, Finnar

Mika Aittamäki, Rainmaker

Jyri Ratia, Brave Alliance

Tytti Hallavo, Sininen Meteoriitti

Haluatko kuulla lisää digitaalisten työympäristöjen tai työtapojen kehittämisestä? Ota yhteyttä.

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)