- 19.11.2018

Valo voitti jälleen ClearBoxin Intranet Choice – Value -palkinnon

Brittiläinen konsulttifirma ClearBox tekee vertailua SharePoint intranet-ratkaisuista ja palkitsee vuosittain parhaat ratkaisut. Valo valittiin juuri toista kertaa peräkkäin eniten arvoa antavaksi ratkaisuksi. ClearBox myönsi Valolle Intranet Choice Value 2019 -palkinnon.

ClearBoxin Sam Marshall perustelee valintaa muun muassa ratkaisun joustavuulla. Etenkin keskikokoiset ja suuret yritykset saavat rahoillaan laajan valikoiman toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia sekä joustavuutta oman intran kehittämisen ja laajentamisen näkökulmasta.

Valo rikkoi tänä vuonna jo miljoonan käyttäjän rajan maailmanlaajuisesti. Ja lisäksi toimme markkinoille maailman ensimmäisen modernin SharePointin päälle toteutetun intranet-valmisratkaisun.

Kun haluat siis vastinetta rahoillesi, valitse Valo.

Lue lisää palkinnosta Valon blogissa.

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)