- 22.3.2019

Tule rakentamaan maailman johtavaa Digital Workplace -tuotetta

Meillä on vaatimaton tavoite Valon kanssa. Haluamme tehdä Valosta maailman parhaan ja johtavan Digital Workplace -tuotteen.

Mistä tiedämme, että tämä on mahdollista?

Valo on maailmalla useampaan kertaan palkittu intranet-valmisratkaisu. ClearBox Consulting on valinnut intranet-valmisratkaisujen vertailussa Valon kaksi peräkkäin Best Value for Money -ratkaisuksi. Eli Valo antaa eniten rahoille vastinetta.

Valo-asiakkaita löytyy tällä hetkellä lähes jokaiselta merkittävältä toimialalta globaalisti. Suomessa ei ole vastaavaa tuotetta, täysin paketoitua intranet-ratkaisua.

Useissa Valon käyttöönotoissa olemme nähneet, että Valo on yksi tehokkaimpia katalysaattoreita muiden Office 365 -palveluiden käytössä, esimerkiksi Teamsin käyttöönotossa.

Moderni SharePoint iskee pian isosti ja me olemme valmiita. Valosta löytyy nyt ja jatkossa Classic ja Modern -versiot. Voit valita tarpeisiinne sopivan.

Valo yhdessä modernin SharePointin kanssa on sisällöntuottajan unelma. Sivujen luominen ja asettelu on käsittämättömän helppoa. Kaikki on automaattisesti responsiivista ja näyttää hyvältä laitteella kuin laitteella.

Teknologisesta näkökulmasta, seuraamme täysin Microsoftin pilvipalveluiden road mappia, joten tuotteemme on aina 100 % yhteensopiva Microsoftin palveluiden kanssa.

Valo-asiakas voit käytännössä nostaa jalat pöydälle ja nauttia uusista päivityksistä. Asiakas myös kertoo meille millaisia toiminnallisuuksia he kaipaavat, ja me kehitämme tuotetta siihen suuntaan.

Käyttöönottoprojektit etenevät, erästä asiakastamme lainaten, kuin junan vessa. Valon käyttöönoton prosessi on hiottu äärimmilleen, ja asiakas tietää tasan tarkkaan, milloin tapahtuu mitäkin. Se, että projektit  valmistuvat etuajassa, alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Kivuliaat ja ikävät intranet-projektit alkavat olla menneen talven lumia. Näin ainakin, jos valitsee Valon.

Jotta pääsemme vaatimattomaan tavoitteeseemme, tarvitsemme lisää tekijöitä. Avasimme juuri 16 avointa työpaikkaa Valo-tiimiin. Etsimme osaavia tekijöitä Suomeen ja muihin lokaatioihin. Tutustu paikkoihin täällä: https://www.valointranet.com/careers/

Lue lisää Valosta täällä: https://www.valointranet.com/

Tutustu Valo-referensseihin.

Tietoa kirjoittajasta