- 18.4.2019

1,6 miljoonan euron panostus Valo Intranetin tulevaisuuteen

Sinisen Meteoriitin Valo Intranet on saanut 1,6 miljoonaa euroa kasvurahoitusta Business Finlandilta.

Rahoituksen voimin Valo lähtee kasvattamaan kansainvälistä liiketoimintaansa.

Valo avasi vastikään toimipisteen Krakovaan, Puolaan, ja nyt suunnitteilla on avata uusi toimipiste Australiaan vielä tämän vuoden puolella tukeakseen paremmin APAC-alueen Valo-kumppaneita ja -jälleenmyyjiä.

Kasvun tueksi Valo-tiimiin palkataan 16 uutta henkilöä, jolloin tiimin henkilöstömäärä nousee yli 50 henkilöön.

Business Finlandin myöntämän 1,6 miljoonan euron rahoituksen avulla Valo suuntaa kohti tavoitettaan tulla maailman johtavaksi digitaalisten työympäristön tuoteratkaisuksi.

Valo Intranetin johtaja Jari Pullinen on innoissaan uutisesta.

– Tämä on meille erittäin tärkeä panostus, jonka avulla voimme jatkaa nopeaa kansainvälistä kasvua. Viime vuonna globaali liikevaihtomme kasvoi 48 %. Kasvatimme myös tiimiämme 35 henkilöön ja avasimme Pohjois-Amerikan pääkonttorimme Montrealiin, Kanadaan. Tänä vuonna pistämme vielä isompaa vaihdetta silmään ja pyrimme yhä vahvistamaan Valon globaalia verkostoa, Pullinen kertoo.

Uutta teknologiaa

Business Finlandin myöntämää rahoitusta käytetään uuden teknologian käyttöönottoon ja Valo-tuoteperheen kehittämiseen. Suunnitelmissa on muun muassa kehittää Valo Modernin käyttökokemusta, luoda uusia innovaatioita mobiilialustoille, integroida Valon tuoteratkaisut Microsoft Teamsiin sekä kehittää uusia asiointipalveluita kumppaneille ja asiakkaille.

Nopeaa kasvua

Valon nopeaa kasvua on siivittänyt vahva, yli 225 kumppanin ja jälleenmyyjän verkosto, jonka jäsenet ovat kaikki vaikutusvaltaisia SharePoint ja Office 365 asiantuntijoita, mukaan lukien 40 Microsoft MVP henkilöä.

– Microsoft-sertifioidut Valo-kumppanit ovat liiketoimintamme kulmakivi. Heidän mahtavalla tuellaan olemme saaneet vietyä tuotteemme ympäri maailman, Pullinen toteaa.

Valon tuoteratkaisuja hyödyntää tällä hetkellä jo yli puolitoista miljoonaa käyttäjää yli 500 asiakasyrityksessä ympäri maailman, yli 40 maassa, 23 eri kielellä ja yrityksissä, joiden kokoluokka vaihtelee sadasta hengestä kansainvälisiin suuryrityksiin.

Palkittuja digitaalisen työympäristön ratkaisuja

Valo Intranet -tuotteet ovat saaneet tunnustusta maailmalla. Konsultointiyritys ClearBox on palkinnut tunnetussa SharePoint Intranets in-a-box -julkaisussaan Valon jo kahdesti Best Value -palkinnolla.

Valo on myös valittu kahtena peräkkäisenä vuotena, 2016 ja 2017, parhaaksi intranet/extranet-ratkaisuksi European SharePoint and Office 365 Community Awardseissa. Vuoden 2018 tapahtumassa 2018 Valo voitti Best Mobile Solution -palkinnon.

Lue myös: Sininen Meteoriitti Oy siirtyy kokonaan suomalaiseen omistukseen

 

Lisätietoja antaa:

Jari Pullinen
Vice President, Valo
jari@valointranet.com
+358503457485

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)