- 6.6.2019

Microsoft valitsi Sinisen Meteoriitin vuoden ohjelmistotaloksi 

Microsoft on valinnut Sinisen Meteoriitin vuoden 2019 kotimaiseksi ohjelmistotaloksi. Sinisen Meteoriitin Valo on maailmalla palkittu Digital Workplace -tuoteperhe Microsoftin Office 365 ja SharePoint -ympäristöihin. 

Kovassa kasvussa oleva Valo sai huhtikuussa 1,6 miljoonaa euroa kasvurahoitusta Business Finlandilta. Valo-asiakasyrityksiä löytyy maailmalta jo yli 600 ja käyttäjiä jo yli 1,5 miljoonaa.

– Olemme todella otettuja siitä, että nimenomaan Microsoft palkitsi meidät parhaana ohjelmistotalona. Haluamme näyttää, että Suomesta käsin on mahdollista tehdä merkittävää globaalia ohjelmistoliiketoimintaa Microsoftin ratkaisuihin pohjautuen, joten tunnustus on tärkeä virstanpylväs niin asiakkaiden kuin kumppanienkin suuntaan Suomessa ja maailmalla. Olen todella ylpeä tiimistämme, ja koska rekrytoimme jatkuvasti lisää osaajia, tämä on erittäin positiivinen viesti myös potentiaalisille uusille työntekijöille, kertoo Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

Sinisen Meteoriitin tavoitteena on tehdä Valosta maailman johtava Digital Workplace -ratkaisu. Microsoftin tunnustus on tärkeä osoitus erinomaisesta yhteistyöstä ja merkittävä etappi tavoitteen toteutumisessa.

– Haluan henkilökohtaisesti kiittää Microsoftia tästä palkinnosta. Valon globaali menestystarina ei olisi mahdollista ilman Microsoft Office 365 ja Azure -pilvialustoja, Microsoft Partner Network -kanavaa sekä jatkuvaa tukea Microsoftin ihmisiltä niin Suomessa kuin maailmalla, toteaa Valon Vice President Jari Pullinen.

Valo tarjoaa organisaatioille moderneja työkaluja sisäisen viestinnän ja tiimityön kehittämiseen. Tuotteiden intuitiiviset sekä sosiaaliset käyttöliittymät tekevät sisältöjen luomisesta ja jakamisesta äärettömän helppoa.

Valo tuo sisäiset viestintäkanavat ja tiimityökalut organisaation jokaisen työntekijän ulottuville. Sisältövirtaan pääsee käsiksi millä tahansa laitteella joko toimistolta, kentältä tai kotisohvalta.

Valon tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä kolme ratkaisua. Valo Intranet on täysin paketoitu intranet-ratkaisu, joka voidaan asentaa joko klassisen tai modernin SharePointin päälle. Valo Teamworkin avulla Office 365 -ryhmien ja kollaboraatiotyökalujen hallinnointi on äärimmäisen helppoa. Valo Idea Management auttaa keräämään ideoita työyhteisöltä pelillistämisen keinoin.

Valolla on maailmanlaajuisesti jo yli 600 asiakasta ja yli 1,5 miljoonaa käyttäjää. Valon jälleenmyyjäverkosto on hyvin ainutlaatuinen – yli 225 kumppania levittävät Valon ilosanomaa Euroopassa, Amerikassa sekä APAC-alueella.

Lue Microsoftin tiedote

Tutustu Valoon

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)