- 31.7.2019

Sininen Meteoriitti menestyi Microsoft Inspiressa

Yksi kesän takuuvarma merkki on Microsoft Inspire. Sininen Meteoriitti ja Valo olivat mukana vuoden 2019 Inspire -tapahtumassa Las Vegasissa. Vuotuinen tapahtuma kokoaa yhteen Microsoftin kumppanit ympäri maailman.

Meteoriitti ja Valo saivat tapahtumassa tunnustusta osakseen.

Vuoden ohjelmistotalo – Microsoft ISV Partner of the Year – Finland

Microsoft palkitsi Sinisen Meteoriitin vuoden ohjelmistotalokumppanina. Sinisen Meteoriitin Valo on maailman johtavia digitaalisen työympäristön ratkaisuja ja Microsoftin tunnustus on merkittävä askel matkalla kohti maailmanvalloitusta.

Toimitusjohtajamme Pekka Walkaman mukaan Valon kansainvälistyminen on globaalin kumppaniekosysteemin ansiota:

– Valon menestystarina on rakennettu Microsoftin maailmanlaajuisen kumppaniekosysteemin avulla, joten olen erityisen ylpeä, että nimenomaan Microsoft ja sen globaali kumppaniyhdistys IAMCP palkitsivat Sinisen Meteoriitin. Tämä ei olisi onnistunut ilman mahtavia asiakkaita, kumppaneita sekä tietysti tiimiämme, johon rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia – kiitos teille kaikille!

Sinisen Meteoriitin tavoitteena on tehdä Valosta maailman johtava Digital Workplace -ratkaisu.

IAMCP 2019 P2P Bronze Winner – EMEA

Sininen Meteoriitti ja Valo palkittiin Inspiressa myös IAMCP 2019 P2P -palkinnolla, jolla juhlistetaan innovatiivisia asiakastoteutuksia ja kumppanuuksia.

Palkinto myönnettin Royal BAM Groupille tehdystä Valo Intranet -toteutuksesta, joka oli Sinisen Meteoriitin ja hollantilaisen Valo-kumppanin I4-YOU:n yhteistyötä.

– Tämä projekti oli ainutlaatuinen kokemus saumattomasta yhteistyöstä ja yhteisestä ponnistelusta sekä yksilöiden että organisaatioiden tasolla. Avoimuus, yhteistyö, ketteryys ja aito intohimo onnistua ovat olleet projektin ytimessä alusta alkaen. Jatkamme suurella innolla yhteistyötä I4-YOU:n ja Royal Bam Groupin kanssa, toteaa Sinisen Meteoriitin liiketoimintajohtaja Tytti Hallavo.

Tunnustusta Valon markkinoinnille

Microsoft Inspiren aikana saimme myös tiedon, että Valo nousi 67 sijaa Fifty Five and Fiven toteuttamassa Digital Marketing Excellence 2019/2020 -raportissa, jossa on arvioitu Microsoftin kumppanien digitaalisen markkinoinnin toimivuutta. Valon markkinointia kiiteltiin erityisesti onnistuneesta sisältöstrategiasta sekä persoonallisesta tone-of-voicesta. Kudos to Valo Marketing team!

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)