- 15.8.2019

Viimeinen kutsu Málagan lennolle

Jos kesäloma tuntui liian lyhyeltä ja syksyn pimeys pelottaa jo etukäteen, niin meillä saattaisi olla sopiva ratkaisu juuri Sinulle. Lähde kanssamme etätyöviikolle Málagaan marraskuussa, vielä ehdit mukaan!

Miten pääset mukaan? Mene osoitteeseen https://www.meteoriitti.com/tyopaikat/, valitse mieluinen työpaikkailmoitus ja laita hakemusta osoitteeseen rekrytointi@meteoriitti.com.

Etätyöviikko Málagassa vaatii sen, että nimesi löytyy meidän palkkalistoiltamme. Jos mieli tekee Málagaan, niin nyt kannattaa toimia nopeasti.

Miksi meille?

Pääset työskentelemään kansainvälisessä työympäristössä, reittimme eivät rajoitu vain Málagaan. Meillä on toimintaa Kanadassa, Ruotsissa, Norjassa, Belgiassa, Saksassa, Puolassa sekä Australiassa.

Tarjoamme täysipäiväisen työn ja kilpailukykyisen palkan. Työsuhteeseen kuuluu luonnollisesti ison talon edut kuten terveydenhuolto ja työsuhdepyörä. Olemme olleet Suomen parhaiden työpaikkojen listoilla useampana vuonna, ja meiltä löytyy talosta jopa kolminkertaisia paluumuuttajia.

Meillä voit tehdä työsi joustavasti. Valitse koti, konttori, kahvila, asiakkaan tilat tai jokin muu, kunhan työnteko sujuu. Tarvittaessa työnteko onnistuu myös muilta paikkakunnilta, mikäli sijaintisi ei ole Jyväskylä tai Helsinki.

Microsoft rakastaa meitä ja me rakastamme Microsoftia. Microsoft valitsi meidät vuoden kumppaniksi vuonna 2016 sekä vuoden ohjelmistotaloksi vuonna 2019.

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)