- 5.12.2019

Suomalainen Valo on palkittu Euroopan parhaaksi intranetiksi ESPC-tapahtumassa Prahassa

Sinisen Meteoriitin kehittämä, useasti palkittu digitaalinen työympäristö Valo on palkittu vuoden 2019 parhaana Intranet/Extranet -ratkaisuna ESPC-tapahtumassa Prahassa 4.joulukuuta. Valo on Office 365 sekä SharePoint -ympäristöihin yhteensopiva tuoteperhe, jota Sinisen Meteoriitin tytäryhtiöt vievät voitokkaasti maailmalle.

ESPC on Euroopan suurin Microsoftin pilviteknologioihin keskittyvä tapahtuma, joka on käynnissä parhaillaan Prahassa. Valo oli ehdolla “Innovatiivisin SharePoint –ratkaisu (Most Innovative SharePoint Solution): Valo Digital Workplace – Everything behind one door” -kategoriassa ja voitti parhaan Intranet/Extranet ratkaisu – kategorian (Best Intranet/Extranet Solution: Valo – The center of your digital workplace!)”.

“Olemme niin onnellisia tästä tunnustuksesta”, kertoo Valon markkinointijohtaja Tiina Manninen tunnelmia paikan päältä. “Meidän Valo-tiimi on työskennellyt intohimoisesti ja täysillä koko vuoden, emmekä voisi olla kiitollisempia tästä voitosta!”

Tunnelma palkintojenjakotilaisuudessa oli sekä riehakas että äänekäs kun Valon voitto selvisi juhlagaalassa myöhään keskiviikkoiltana tuhansien kutsuvieraiden läsnäollessa.

ESPC-tapahtuma on Valolle Euroopan vuoden päätapahtuma. Peräti 5 Valo-tiimin asiantuntijaa on kutsuttuina puhujina tapahtumassa – enemmän kuin mistään muusta yrityksestä Microsoftin jälkeen. Kaikkiaan Prahassa on paikalla Valon kansainvälistä tiimiä 13 henkilöä. Valon ständi on kerännyt kiinnostusta ja kehuja tapahtumassa ja Valon Twitter -tili on ollut kolmanneksi mainituin tapahtuman osallistujien twiiteissä.

ESPC –tapahtuma on Euroopan johtava Microsoftin pilviteknologioihin keskittyvä tapahtuma. Palkintojen saajat päättää riippumaton kansainvälinen tuomaristo. Valo on palkittu tapahtumassa jo neljänä vuotena peräkkäin.

Lisätietoja:
Tiina Manninen
Chief Marketing Officer at Valo
puhelin +14385204514
tiina@valointranet.com


 

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)