- 24.1.2020

ClearBox Intranet Choice 2020 -valinnat: Valo paras intranet Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa

ClearBox Consulting, maailmanlaajuisesti arvostettu englantilainen konsulttitalo,  julkaisee vuosittain kattavan SharePoint – intranet-tuotteita vertailevan raportin. Viime marraskuussa julkaistu viides raportti kokosi yhteen yli 50 ratkaisua, ja tällä kertaa mukana vertailussa oli myös out-of-the-box SharePoint.

Valon voittokulku jatkuu! Jo kolmatta vuotta peräkkäin ClearBox on myöntänyt Valolle Intranet Choice –maininnan. Aiemmin Valo on saanut maininnan Value – kategoriassa. Tällä kertaa Valo Intranet sai Intranet Choice – Europe 2020 ja Intranet Choice – North America 2020 -maininnat.

Valon valttikortit

ClearBox luettelee modernin SharePointin päälle rakennetun Valo Intranetin vahvuudeksi sen, että Valo seuraa tarkasti Microsoftin innovaatioita. Tämä tarkoittaa, että Valo mahdollistaa kaikkien Microsoftin ominaisuuksien hyödyntämisen tuoden sen päälle ominaisuuksia joita Microsoft ei tarjoa. Erityisesti näistä ClearBox mainitsee Valon monikielisyyden tuen, joka sisältää mm. automaattikäännökset. Raportissa nostetaan esille myös Valon helppo ja intuitiivinen sisällön tuottaminen.

Valo Intranet on palkittu viime vuosina moneen otteeseen. Loppuvuodesta 2019 Valo Intranet voitti jo kolmannen kerran Paras Intranet / Extranet -palkinnon ESPC (European SharePoint Conference)- konferenssissa.

Kattavan SharePoint-ratkaisuja käsittelevän ostajan raportin maksuttoman tiivistelmän voit ladata ClearBoxin sivuilta. Kaikki Choice – kategoriat ja voittajat löytyvät täältä, ja voit lukea lisää myös Valon nettisivuilta.

SharePoint intranet ratkaisu - 2020

Valo Intranet palkittiin jälleen kun ClearBox Consulting myönsi Valolle Intranet Choice – Europe 2020 ja Intranet Choice – North America 2020 maininnat.

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)