- 27.2.2020

Valo for Microsoft Teams yhdistää digitaalisen työympäristön kanavat

Sinisen Meteoriitin maailmalla useasti palkittu Valo-tuoteperhe on Microsoftin Office 365-pilvipalvelun päälle rakennettu digitaalisen työn ja viestinnän valmisratkaisu. Nyt uusi Valo for Microsoft Teams, tarjoilee kirsikkana kakun päällä Valon työntekoa tehostavat ominaisuudet monikanavaisesti myös Teamsin kautta, jo aiemmin saatavilla olleiden selain- ja mobiilikäyttöliittymien lisäksi.

Vuonna 2019 Business Finland myönsi Siniselle Meteoriitille 1,6M€ rahoituksen Valo-tuoteliiketoiminnan laajentamiseen. Osana tätä investointia on rakennettu nyt julkaistu uusi käyttökokemus Microsoft Teams -tuotteen päälle. Valo-tuoteperheen innovaatiot ovat siis jatkossa käytössä myös Teamsin kautta.

Valo for Microsoft Teams tarjoaa uuden käyttökokemuksen intranet-viestintään, digitaaliseen tiimityöhön, tiedon löytämiseen sekä yhdessä innovointiin. Tuotteen suunnittelua on tehty yhteistyössä Microsoftin asiantuntijoiden kanssa.

Pilvipohjaiset ratkaisut eivät koskaan ole valmiita, vaan uusia ominaisuuksia kehitetään Valoon jatkuvasti – tämä varmistaa asiakkaan näkökulmasta, että käytössä oleva digityöympäristö pysyy tuoreena ja modernina.

Valo-liiketoiminnan johtaja Jari Pullinen on innoissaan siitä, mitä tuotekehitystiimissä on työn alla ja tulossa julkaisuun vielä tänä vuonna.

”Microsoft Teams mullistaa organisaatioiden ja ihmisten tapaa tehdä työtä. Toisaalta organisaatioilla on edelleen tarve perinteisille intranet-ratkaisuille. Valo for Microsoft Teams yhdistää nämä kaksi maailmaa toisiinsa saumattomasti”, Pullinen luonnehtii.

Ohjelmistot ovat jokaisen organisaation kilpailukyvyn kannalta oleellisia, mutta henkilöstön voimavaroja ei kannata käyttää pyörän keksimiseen uudestaan. Tuotepohjainen ratkaisu digityöympäristön alustana tarjoaa valmiiksi suunniteltuja ominaisuuksia ja toimintatapoja, jotka muuten luotaisiin organisaation omalla kustannuksella. Omat panostukset voi siten käyttää fiksummin ja tehokkaammin organisaatiolle kriittisten kilpailutekijöiden kehittämiseen.

Valo-tuotteiden kantavana ajatuksena on hyödyntää täysimääräisesti Microsoftin tuotekehityksen tuotokset ja rakentaa niiden päälle maailman parasta digitaalista työympäristöä. Valo ei myöskään rajoita mitenkään sen päälle räätälöityjen organisaatiokohtaisten ominaisuuksien rakentamista. Lopputuloksena käyttäjien työpäivistä tehdään hieman helpompia ja hauskempia eikä ylimääräistä aikaa tarvitse käyttää tiedon etsimiseen tai oikean viestintäkanavan valintaan.

Valo For TEams Teamwork-2

Microsoft Teams on Microsoftin historian nopeimmin kasvava tuote ja on käytössä ympäri maailman pienistä suuriin organisaatioihin.

Valo on suomalainen ohjelmistotuote, joka on valittu kolme kertaa peräkkäin Euroopan parhaaksi intranet/extranet-ratkaisuksi European SharePoint Communityn toimesta. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa Valo palkittiin myös ”Pohjois-Amerikan valinta” -tittelillä globaalissa ClearBoxin intranet-tuotevertailussa.

Valo-tuoteperhe on myynnissä 45 maassa lähes 300 jälleenmyyjäkumppanin toimesta ja Sinisellä Meteoriitilla on tytäryhtiöt tuoteliiketoiminnalle Kanadassa ja Australiassa. Tuoteperheeseen kuuluu Valo Intranetin lisäksi tiimityötä tehostava Valo Teamwork, organisaation innovointiratkaisu Valo Ideas sekä Valo Digital Workplace Mobile App. Valo mahdollistaa myös extranet-ratkaisuiden rakentamisen kustannustehokkaasti.

Suomessa Valo-ratkaisuja toimitetaan Sinisen Meteoriitin konsultointipalveluiden toimesta. Pyydä yrityksellesi maksuton demo!

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)