- 3.3.2020

Sinisen Meteoriitin joukoissa on nyt huikeat kymmenen Microsoft MVP:tä

Tällä hetkellä Valon parissa työskentelee yhteensä kymmenen Microsoftin Most Valuable Professional -statuksen omaavaa ammattilaista. Mikä saavutus!

Microsoft MVP -status on Microsoftin jakama status yksilöille, jotka ovat aktiivisia johtajia, puhujia, kehittäjiä ja osallistujia SharePoint- sekä Office 365 yhteisössä eri kategorioissa, kuten Office Development tai Office Apps & Services.

Kymmenes MVP nimettiin maaliskuussa 2020

Maaliskuun 2020 alussa Valon Tech Lead ja Valo Intranetin mobiiliappin arkkitehtina työskentelevä, jo vuodesta 2011 tiimissä ollut Tomi Tavela palkittiin Microsoft MVP -statuksella ”Office Development” -kategoriassa ja hänet tunnetaan erityisesti rakentamansa SP Editor -selainlaajennuksen puolesta.

”Olen aina kokenut olevani etuoikeutettu saadessani työskennellä erittäin lahjakkaiden ammattilaisten kanssa, joilta olen oppinut niin paljon. Upea SharePoint -yhteisö on puskenut minua eteenpäin ja inspiroinut antamaan jotakin takaisin. On mahtavaa saada MVP -tunnustus tästä panostuksesta – tuntuu, että aikaansaannokseni on ollut tervetullut ja vaivannäköni huomioitu.”

Tomi Tavela, Tech Lead, Valo

Vapaa-ajalla syntynyt, jo yli 10 000 aktiivista käyttäjää kerännyt SP Editor -selainlaajennus on avoimen lähdekoodin selainlaajennus, jonka Tomi on rakentanut auttaakseen SharePointin parissa työskenteleviä kollegoitaan. Hän oli myös finalistina ”Best Community Contributor” -kategoriassa ESPC 2019 -tapahtumassa.

 

Toinen Sinisen Meteoriitin pitkäaikaisista työntekijöistä, vuodesta 2016 Valo-kehityksen eri rooleissa työskennellyt Antti Koskela saavutti MVP-statuksen samassa kategoriassa marraskuussa 2019.

”Rehellisesti, olin aivan ällikällä lyöty. Toki tämä tunnustus Microsoftilta tuntuu mahtavalta. Tapa, jolla he kannustavat osallistumista yhteisön toimintaan on aivan toisesta ulottuvuudesta!”

Antti Koskela, Software Architect, Valo

Antti on aktiivinen bloggaaja, puhuja sekä sosiaalisen median käyttäjä. Hänen bloginsa ”#SharePointProblems” ylitti puolen miljoonan käyttäjän rajan vuonna 2019.

MVP:tä yhteensä seitsemästä eri maasta

Tomi Tavelan ja Antti Koskelan saatua Microsoft MVP -statuksen, Sinisellä Meteoriitilla ja Valolla on nyt MVP -edustusta yhteensä seitsemästä eri maasta. Jokaisella heistä on tärkeää sanottavaa yhteisön edustajina, lisää voikin lukea jokaisen omasta kanavasta:

Koko Sinisen Meteoriitin tiimi on täynnä oman alansa ammattilaisia ja tiimin kasvaessa osaaminen vain vahvistuu. Uusista nimityksistä, palkinnoista ja päivitetyistä MVP -statuksista voi lukea englanniksi Valon blogista.

***

Sinisen Meteoriitin maailmalla useasti palkittu Valo-tuoteperhe on Microsoftin Office 365-pilvipalvelun päälle rakennettu digitaalisen työn ja viestinnän valmisratkaisu.

Suomessa Valo-ratkaisuja toimitetaan Sinisen Meteoriitin konsultointipalveluiden toimesta. Pyydä yrityksellesi maksuton demo!

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)