Työntekijöiden työpäiväkokemus vaikuttaa kokonaisvaltaisesti organisaatioiden tuottavuuteen – niin työn tehokkuuteen ja kykyyn innovoida uutta kuin myös omien loppuasiakkaiden asiakaskokemukseen. Koko yhteiskunnan pakotettu digiloikka on nostanut tehokkaan ja turvallisen etätyön yhdeksi tärkeimmistä liiketoiminnan mahdollistajista nyt ja tulevaisuudessa. Etätyöpäiväkokemus ei muodostu vain käytetyistä työvälineistä, vaan se on digiratkaisuiden, toimintatapojen ja yrityskulttuurin summa. Sinisen Meteoriitin veloitukseton webinaarisarja vetää yhteen timanttisen etätyöpäiväkokemuksen ainesosat kattavasti kaikista näistä näkökulmista.

Uusi ”normaali” on digitaalisempi tapa työskennellä ja eri toimintaympäristöissä vaatimustasot vaihtelevat. Perinteinen toimistotyö asettaa erilaiset reunaehdot ratkaisuille ja toimintatavoille kuin kenttätyö mobiililaitteita hyödyntäen. Käyttökokemuksen sujuvuus on suoraan yhteydessä työn tuottavuuteen ja yhteisöllisyys auttaa pitämään kiinni parhaista osaajista sekä löytämään uusia. Valitsemalla oikeat viestintätavat sekä -välineet, autetaan käyttäjiä löytämään tarvitsemansa tieto nopeasti ja analytiikan kautta varmistetaan valittujen ratkaisuiden toimivuus.

Jälkikäteen tarkasteltuna monet kriisitilanteet historiassa ovat negatiivisten vaikutusten lisäksi olleet täysin keskeisiä niin yritysten kuin yhteiskunnankin kannalta, koska ne ovat pakottaneet viemään läpi välttämättömiä suuriakin uudistuksia. Muutoksenhallinta on haastavaa silloinkin, kun muutokseen on mahdollista valmistautua etukäteen. Pakon edessä ja nopealla aikataululla on varauduttava siihen, että kaikki ei mene nappiin ensiyrittämällä – ja lyhyellä tähtäimellä uupumisen riski on suuri, jos parhaat toimintatavat löytyvät vasta kantapään kautta. Uudessa webinaarisarjassamme pyrimme auttamaan organisaatioita kokoon katsomatta digityön välineiden ja toimintatapojen vakiinnuttamisessa osaksi normaalia toimintaa.

Timanttinen etätyöpäiväkokemus -webinaarisarja on suunnattu kaikille digityöstä kiinnostuneille ja sen kehittämisen parissa työskenteleville.

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille suunnittelu- ja toteutusvinkkejä digi- ja etätyön tehostamiseen. Autamme muutoksen johtamisessa ja esittelemme välineitä sekä ratkaisutapoja, joista on hyötyä niin uusien digityöympäristöjen ja toimintatapojen luomisessa kuin olemassa olevienkin kehittämisessä. Kokousten ja viestintäratkaisuiden tehokkuus, yhteisöllisyyden vahvistamisen niksit ja digityön johtamisen sekä muutoshallinnan pelisäännöt ovat asiantuntijoidemme ydinosaamista, jota haluamme jakaa osallistujille. Voit halutessasi katsoa ja kuunnella yhden tai vaikka kaikki webinaarit veloituksetta.

Sininen Meteoriitti – Timanttinen etätyökokemus -webinaarisarjan ohjelma:

Webinaarit:

Ke 8.4. klo 9.30-10.00
Etätyötä tukevan Teams-ympäristön rakentaminen ja hallinta (Jussi Sivonen)
Täyttämällä yhteystietosi, pääset katsomaan webinaarimateriaalin

To 16.4. klo 9.30-10.00
Teams-työskentelyn starttipaketti – näin pääset alkuun etätyössä (Lotta Grönlund)
Täyttämällä yhteystietosi, pääset katsomaan webinaarimateriaalin

Pe 17.4. klo 14.00-14.30
Etätyön tärkeät O365 -apuvälineet; Planner, Todo, OneNote (Jari Kopakkala ja Katja Karjalainen)
Täyttämällä yhteystietosi, pääset katsomaan webinaarimateriaalin

To 23.4. klo 9.30-10.00
Kuinka toteutat sujuvan Teams-kokouksen (Katja Karjalainen & Jari Kopakkala)
Täyttämällä yhteystietosi, pääset katsomaan webinaarimateriaalin

Ti 28.4. klo 9.30-10.00
Tehokikat haltuun – 20 Teams vinkkiä 30 minuutissa (Jussi Sivonen)
Täyttämällä yhteystietosi, pääset katsomaan webinaarimateriaalin

Ke 29.4. klo 9.30-10.00
Muutosjohtamisella toimivaan etätyöpäiväkokemukseen (Panu Parviainen)
Täyttämällä yhteystietosi, pääset katsomaan webinaarimateriaalin

Ti 5.5. klo 9.30-10.00
Intranet ja sisäinen viestintä etätyön tukena (Tiia Välttilä)
Täyttämällä yhteystietosi, pääset katsomaan webinaarimateriaalin

Muista myös jatkuva ja kahden kuukauden välein toistuva Keep on track -webinaarimme, jossa kuulet uusimmat uutiset Office 365 -maailmasta!

Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan liiketoimintatarpeiden mukaiset digitaaliset työympäristöt sekä digityötavat.

 

Ota yhteyttä

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)