- 14.7.2020

Sininen Meteoriitti ja Valo Digital Workplace -tuoteperhe valittiin jälleen Microsoftin Vuoden Ohjelmistotaloksi!

Upeita uutisia: Sininen Meteoriitti valittiin Microsoftin Vuoden Kumppaniksi 2020 Vuoden Ohjelmistotalo -kategoriassa (ISV, Independent Software Vendor Partner of the Year 2020 Award) Valo -tuoteperheensä kanssa. Tämä on jo toinen voittoisa vuosi peräkkäin, joten olemme todella ylpeitä ja onnellisia! Kiitos Microsoft! 

Sininen Meteoriitti on toiminut jo kohta 20 vuotta ja Valo-tuoteliiketoiminta pian viisi vuotta. Valon tavoitteena on olla ”Maailman johtava ja rakastettavin digitaalisen työympäristön ratkaisu Microsoft-alustalla”. Valo-ratkaisuja myydään laajan kumppaniverkoston kautta jo 50 maassa. Ennen kaikkea, Sininen Meteoriitti ja Valo on joukkue ja perhe, joka työskentelee yhdessä näiden päämäärien saavuttamiseksi.

Valo Digital Workplace -tuoteperhe toi Vuoden ohjelmistotalo -tunnustuksen Valon nopeasta, maailmanlaajuisesta kasvusta kumppaninverkoston tuella sekä tuoteperheen jatkuvasta tuotekehityksestä. Erityismaininnan saa keväällä julkaistu Crisis Management Site -ratkaisu sekä myöhemmin syksyllä julkaistava Valo for Teams -kokemus. Lue koko uutinen suomeksi täältä.

Tunnustuksen voitosta toteutettiin myös video Microsoft Suomen Youtube-kanavalle! Voit katsoa videon alta englanniksi, jolloin pääset Valo-henkeen entistä paremmin kiinni!

Valon johtava periaate

Toimitusjohtaja Pekka Walkaman sanoin haluamme yksinkertaisesti rakentaa hyviä, tehokkaita ja rakastettavia työpäiväkokemuksia. Näistä on tulossa yhä tärkeämpiä, koska kaikki maailman yritykset ovat ainakin jossain määrin digitaalisia. Tuotteemme, kuten Valo Intranet viestintään, Valo Teamwork tiimityöhön, Valo Ideas koko organisaation laajuiseen innovointiin sekä tulevat Valo Extranet ja Valo for Microsoft Teams -ratkaisut, ovat jotain jotka parantavat kaikkien yritysten digitaalista ja etätyöntekoa, riippumatta siitä onko käyttäjä perinteinen toimistotyöntekijä vai mobiililaitetta käyttävä kenttätyöntekijä.

Tiina Manninen kuvaa kuinka Valon johtotähtenä on levittää #ValoLove’a ympäri maailmaa ratkaisuillamme: rakasta työpaikkaasi, rakasta tiimiäsi ja rakasta tekniikkaa, jonka avulla voit olla paras. Hänen mukaansa tavoitteenamme on johtaa muutosta työelämässä rakentamalla parempia kokemuksia, osallistamalla työntekijät sekä luomalla onnellisuutta hauskalla tavalla – tuomalla hymy kaikkien kasvoille työpaikoilla! Me huolehdimme tekniikasta sillä välin kun teillä voidaan keskittyä henkilöstöön ja muutokseen – eli niihin kaikkein tärkeimpiin asioihin.

Mikä tekee tuotteesta hyvän?

Pekka Walkaman mukaan huipputuote rakentuu muutaman tekijän yhdistelmänä. Ensinnäkin tulee ymmärtää, mitä asiakas todella tarvitsee, ja tuotteistaa sen mukaan. Olemme tehneet näitä ratkaisuja kaksi vuosikymmentä ja kokemukseemme perustuen oivaltaneet tämän. Toiseksi, on tärkeää ylläpitää intohimoa, parantaa, oppia uutta ja varmistaa, että tarjontaan tulee lisää moderneimpia ja tehokkaimpia kyvykkyyksiä, joka päivä. Ja lopulta, tekemällä hyvän sijaan loistavaa jälkeä.

”Maailman johtava digitaalinen työympäristöratkaisu perustuu siihen, että hyvän sijaan on oltava loistava.”
Pekka Walkama, President, Valo

Miten Valo erottuu joukosta?

Walkama sanoi: ”Meillä on 50 maan laajuinen kumppaniekosysteemi, joka jakaa intohimomme Valo-tuotetta ja digitaalista työtä kohtaan. Kumppanit inspiroivat ja sparraavat meitä jatkuvasti auttaen meitä parantamaan tuotevalikoimaa – varmistaen, että se on luokkansa paras. Kumppanimme auttavat loppukäyttäjiämme ottamaan kaiken irti digitaalisesta työstään. Mielestäni meillä todellakin on paras kumppaniekosysteemi ja se on iso osa tekemistämme. Yhteistyömme tekee asioista helppoja asiakkaillemme ja siitä tässä juurikin on kyse.”

Manninen kuvaili: ”Olemme yksi suuri Valo-perhe, jolla on yli 2 miljoonaa käyttäjää ja vahva, ainutlaatuinen tuotemerkki. Maailmanlaajuinen digitaalisen työympäristön ystävien yhteisömme on todella omistautunut auttamaan kaikkia yrityksiä toimimaan tehokkaasti, tuottavasti ja onnellisina.”

 ”Valo-tiimissä olemme kunnianhimoisia ja teemme parhaamme joka päivä, koska rakastamme työtämme ja koska mitään suurta ei rakenneta ilman loistavaa viestintää ja joukkuehenkeä.”
Tiina Manninen, CMO, Valo

Kumppaniemme kanssa jaamme vision paremmasta maailmasta, jossa työskenteleminen ja kommunikointi on nopeaa, helppoa ja hauskaa – koska monimutkaisessa maailmassa asuvat ihmiset rakastavat yksinkertaisia ​​ratkaisuja. Niin mekin!” Manninen jatkaa.

Mitä yhteistyö Microsoftin kanssa merkitsee Valolle?

”Olemme 100% sitoutuneita Microsoftiin ja 100% yhdenmukaisia ​​Microsoftin tarjoaman kanssa. Tämä tarkoittaa, että hyödynnämme kaiken uuden, mitä Microsoftin tuotekehitys tuottaa ja rakennamme Valon ominaisuudet sen päälle. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa, että he eivät vain saa mitä Valolla on tarjota, vaan he saavat myös upeita juttuja, jotka Microsoft tuo pöytään.” korostaa Walkama.

Manninen jatkaa: ”Ilman Microsoftin upeaa alustaa, tuotteita, innovaatioita ja yhteisöä meitä ei olisi olemassa. Microsoft on liiketoimintamme mahdollistaja ja perusta, jolle rakennamme tuotettamme, auttaaksemme ihmisiä rakastamaan työympäristöänsä. Haluammekin käyttää tämän tilaisuuden ja kiittää Microsoftia kaikesta tuesta. Kiitos uskomattomille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja Valon ystäville – ja erityinen lämmin kiitos koko yhteisölle.”

Mitkä ovat kestävän menestyksen avaintekijät?

”Olemme tiimi ja perhe – paitsi Sinisessä Meteoriitissa ja Valon tiimissä, myös maailmanlaajuisen kumppaniekosysteemimme kanssa. Emme vain rakenna tuotteita, vaan rakennamme rakastetuimpia tuotteita – joten #ValoLove on salainen ainesosa. Haluamme pitää huolta ihmisistämme, koska he huolehtivat tuotteesta, yhteistyökumppaneista ja asiakkaista. Suuri kyky houkuttelee suurta kykyä – ja tällä hetkellä meillä on 11 Microsoft MVP osaajaa tiimissämme ja sen on oltava jonkinlainen ennätys! ”, sanoo Walkama.

”Voidakseen olla kestävällä pohjalla liiketoiminnassa, täytyy todella rakastaa työtään ja tuotteiden on kyettävä auttamaan ja innostamaan ihmisiä rakastamaan omaa työtään. Muuten parhaatkin tuotteet vanhenevat nopeasti ja asiakkaat siirtyvät seuraavaan uutuuttaan kiiltävään tuotteeseen, joka lupaa menestystä ja onnea.”

Ja Valo todella on poikkeuksellinen perhe, kuten Pekka mainitsi. ”Teemme tiivistä yhteistyötä toistemme kanssa ja suhtaudumme kaikki intohimoisesti työhömme. Etsiessämme lahjakkuutta, etsimme ensisijaisesti hyvää kulttuurista sopivuutta perusarvoihimme: intohimo, ymmärrys ja tiimityö: Yhteistyötä tekevät henkilöt, jotka tietävät, että maailman parhaat ratkaisut rakennetaan tiiminä! ”, Manninen totesi.

Mitä seuraavaksi, miltä Valon tulevaisuus näyttää?

”Supermielenkiintoisia aikoja varmasti!”, Manninen hymyili ja sanoi: “Valon tulevaisuus on ehdottomasti valoisa ja kiiltävä. Olemme vastikään laajentaneet APAC:in markkinaan, jonka pääkonttorimme on Australiassa. Valloitamme tämän kauniin planeetan pala palalta! Joten kyllä ​​- meistä on tarkoitus tulla maailman johtava digitaalisen työympäristön ratkaisujen tarjoaja!”

Walkama selitti: ”Jatkamme työarjen parantamista Valo Intranet-, Valo Teamwork- ja Valo Ideas -tuotteilla. Kuten myös tulevilla hienoilla Valo Entrance- ja Valo Extranet -lanseerauksilla, sekä uskomattomalla Valo for Microsoft Teams -kokemuksella, joka todella yhdistää ja täydentää kaikkia tuotteitamme.”

”Meillä on mielessämme vain yksi päämäärä: rakentaa paras digitaalisen työympäristön kombinaatio Microsoft-alustalla.”
Pekka Walkama, President, Valo

”Ja samalla innovoida jatkuvasti jotain uutta, tuoda uusia asioita kumppaneidemme myytäväksi ja asiakkaidemme käytettäväksi – maailmanlaajuisesti kaikkialla”, Walkama sanoi.

Manninen painotti: “Olemme aina keksimässä uusia ideoita ja uusia tapoja saada digitaalinen sydämesi pamppailemaan! Joten pidä silmäsi ja korvasi auki, koska meillä on todella jännittäviä innovaatioita tulossa digitaaliseen horisonttiin!”

Valo-tuoteperheen arvo kumppanin liiketoiminnalle on merkittävä

Monet Valon kumppanit ovat rakentaneet itselleen merkittävän tarjooman palveluja Valo-tuotteiden pohjalle. Suomessa Sininen Meteoriitti tarjoaa konsultointiliiketoimintansa puitteissa itse monipuoliset palvelut asiakasorganisaatioiden työympäristöjen suunnitteluun ja kehittämiseen.

”Valo Intranetin, Valo Teamworkin ja Valo Ideasin konseptit ovat kattavat ja kehittämisen roadmap innostava, joten on päivänselvää, ettei asiakkaiden tänä päivänä kannata lähteä rakentamaan kustannuksellaan asiakaskohtaisesti pyörää uudelleen. Eritoten dynaamisessa O365 ympäristössä tuotteen tarjoamat versionhallinnan ja jatkokehitysnäkymien edut ovat selkeät.” kuvaa Tytti Hallavo. Tuotepohja tarjoaa niin ikään perustan tuotteistetulle toimitukselle valmiine konsultointipaketteineen. Asiakkaille tämä varmentaa palvelun laatua ja projektien toimitusvarmuutta.

”Valo-asiakas on tyytyväinen asiakas!”
Tytti Hallavo, Liiketoimintajohtaja, Sininen Meteoriitti

Tulevaisuus näyttää monipuoliselta kumppaninkin silmin. ”Valo Intranet ja Valo Teamwork ovat nykyisellään erittäin keskeisiä palveluitamme ja odotamme suurella innolla, että pääsemme suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme kanssa tulevan Valo for Teams -ratkaisun avulla entistäkin kokonaisvaltaisempia työympäristöja yhdestä paketista. Samoin tarjoomaamme kuuluvien erilaisten asiointipalveluiden ja liiketoimintakriittisten extranet-ratkaisuiden saralla Valo Entrance ja Valo Extranet tulevat jatkossa tarjoamaan arvoa asiakkaillemme.”

Mikäli haluat lukeaa lisää Valon tuotteista englanniksi, vieraile Valon sivuilla.

Älä myöskään unohda kuunnella tätä n. 20-minuuttista podcast-jaksoa työelämän tulevaisuudesta! Noin kaksikymmentä IT-alan asiantuntijaa Microsoftin Vuoden Kumppani -kilpailuun osaa ottaneista yrityksistä valoittavat sitä, millaisten projektien parissa jo nyt toimitaan ja millaisia projekteja odottaa tulevaisuudelta!

***

Osallistu myös tulevaan Valo Webinaariin 23.7.2020!

Valo Ideas on juuri uudelleenlanseerattu, täysin Microsoft Teamsiin integroitava ideointi- ja innovaatiotyökalu. Liity mukaan englanninkieliseen webinaariin, jossa Valon Tuotepäällikkö ja Microsoft MVP Sébastien Levert esittelee yhdessä ulkomaisen kumppanin kanssa kuinka tuote toimii!

Näin pääset eroot niistä kehitysidealaatikoista työpaikalla, joten mitä vielä odotat?

Tietoa kirjoittajasta

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)