27.7.2020

Service Manager

Sininen Meteoriitti auttaa asiakkaitaan digitaalisten työympäristöjen ja työtapojen kehittämisessä, liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa sekä verkkopalvelujen ja sähköisten asiointipalvelujen toteuttamisessa. Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita ja maailmalla palkittu Valo Intranet on yksi tuotteistamme.

Etsimme tiimiimme nyt palvelupäällikköä Helsinkiin!

Millainen työ on tarjolla?

Työssäsi palvelupäällikkönä

 • Tuet ja ohjaat asiakkaittesi järjestelmien, kuten esimerkiksi Intranet-ympäristöjen ylläpitoa ja kehittämistä Microsoft-teknologioiden saralla
 • Tarjoat mallikasta asiakaspalvelua sekä kehität ja kasvatat asiakassuhteita yhdessä myyntitiimin kanssa
 • Huolehdit asiakasdokumentaation ajantasaisuudesta
 • Toimit yhteyshenkilönä palveluihin tai ratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä sekä palveluprosesseihin liittyen sekä asiakkaille että tiimille
 • Huolehdit hallinnollisista tehtävistä kuten laskutuksesta ja asiakasraportoinnista
 • Olet työnjohdollisessa roolissa tekniselle tiimille vastaten palvelutasovelvoitteistamme, resursoiden ja aikatauluttaen työtehtävät ja toimitukset
 • Työhösi saattaa kuulua myös projektinhallinta- ja konsultointitehtäviä yrityksen asiakasprojekteihin liittyen, omien osaamisalueittesi mukaisesti.

  Kenelle työ sopii?

  Toivomme, että asiakaspalvelu on sinulle ykkösjuttu ja palvelet aina tehokkaasti ja ammattimaisesti. Sinulla on erinomaiset MS Office -taidot sekä vähintäänkin vahva perustietämys O365:stä. Erityisesti SharePoint-, Teams- ja Azure-osaamisesta on apua. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti. Sinulla on hyvät tiimityötaidot itsenäisellä, proaktiivisella ja positiivisella asenteella maustettuna.

  Arvostamme sitä, että

 • olet järjestelmällinen, tehokas ja tuloshakuinen
 • sinulla on kokemusta palvelutasosopimuksien (SLA) hallinnasta
 • sinulla on ymmärrystä muutosjohtamisesta ja ITIL-konseptista (sertifikaatista ekstrapisteet)
 • budjettiseuranta ja raportointi ovat sinulle tuttua
 • sinulla on kokemusta sovellushallinnan työkaluista kuten Jira, Confluence tai ServiceNow
 • pystyt asioimaan ammattitasolla myös suomeksi

  Miksi meille?

  Tarjoamme täysipäiväisen työn ja kilpailukykyisen palkan. Työsuhteeseen kuuluu luonnollisesti edut kuten terveydenhuolto ja työsuhdepyörä. Olemme olleet Suomen parhaiden työpaikkojen listoilla useampana vuonna, ja meiltä löytyy talosta jopa kolminkertaisia paluumuuttajia.

  Microsoft rakastaa meitä ja me rakastamme Microsoftia. Microsoft on valinnut meidät vuoden 2019 ja 2020 ohjelmistotaloksi Suomessa.

  Meitä on tällä hetkellä noin 130 henkeä. Päämajamme sijaitsee Suomessa, mutta olemme soluttautuneet useaan maahan. Voit törmätä meihin Kanadassa, Ruotsissa, Norjassa, Belgiassa, Saksassa tai Puolassa ja kasvu jatkuu kiivaana koko ajan.

  Miten haet?

  Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi (at) meteoriitti.com.
  Myös lisätietoja voi pyytää lähettämällä viestiä osoitteeseen rekrytointi (at) meteoriitti.com.

  Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja vastaamme mahdollisiin lisätietopyyntöihin 3.8. alkaen. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Lisätietoa Sinisestä Meteoriitista löydät kotisivuiltamme: www.meteoriitti.com tai kuuntele äänikirjan muotoon tallennettu Diginautin käsikirjammeosoitteessa www.meteoriitti.com/diginautti

  We make digital work!