- 14.9.2020

Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminta osaksi Valtti Kumppaneita

Valtti Kumppanit Oy ja Sininen Meteoriitti Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminnan myynnistä Valtille.

Valtti-konserni on kasvava asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluita tietoturvallisen ja tuottavan digitaalisen työympäristön tueksi. Valtti-konserniin kuuluvat Valtti Kumppanit, Valtti Fokus sekä yhtiöön aiemmin sulautettu Aerion Oy. Kaupan jälkeen yhtiö työllistää kaikkiaan n. 200 ammattilaista neljällä eri paikkakunnalla.

Liiketoimintakauppa tuo yhteen kahden toisiaan täydentävän yrityksen toiminnat, vahvistaa Valtin tarjoamaa Microsoft-ekosysteemin asiantuntijapalveluissa ja tukee Valtin kasvustrategiaa
Kaupan myötä Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminta tulee 14.9.2020 alkaen osaksi Valttia itsenäiseksi liiketoiminnakseen. Myös Valo Digital Workplace -tuoteperheen jälleenmyynti Suomessa siirtyy Valtille.

Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminta mahdollistaa tulevaisuudessa aiempaa laajemmat digitaalisen työympäristön ja työtapojen kehittämisen palvelut sekä verkko- ja asiointipalveluiden konsultoinnin.

”Valjastamme jatkossakin nykyaikaisten pilvipalveluiden kyvykkyydet asiakkaidemme liiketoimintatavoitteiden tueksi. Yhdessä voimme kattaa koko asiakkaan työympäristön tai verkkopalvelun arkkitehtuurin konseptista ja käyttökokemuksesta aina alustan tietoturvaan saakka”, kertoo liiketoimintajohtaja Tytti Hallavo.

”Valtin ja Sinisen Meteoriitin toisiaan täydentävä tarjoama antaa erinomaisen lähtökohdan asiakkaidemme palvelemiselle entistä kokonaisvaltaisemmin. Haluamme auttaa asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintansa sekä tukea asiakkaidemme riskin- ja kustannustenhallintaa, tuottavuutta ja jokapäiväistä työskentelykokemusta. Tavoitteenamme on muodostaa kasvava huippuosaajien tiimi sekä luoda yhdessä paras mahdollinen tarjoama ja palvelumalli tukemaan kannattavaa kasvua”, sanoo Valtin toimitusjohtaja Atte Kekkonen.

Upea yhteistyö on alkanut!

Tietoa kirjoittajasta

Liiketoimintajohtaja

tytti.hallavo@valtti.com

+358 50 408 9294

Tytillä on vahva osaaminen verkkopalveluhankkeiden ja projektitoimitusten ohjauksesta ja yli vuosikymmenen kokemus asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta. Uransa aikana Tytti on toiminut verkkopalveluiden kehittämishankkeiden parissa sekä asiakasorganisaatioissa että palvelun toimittajan roolissa. Hän on aiemmin toiminut projektitoiminnan johtotehtävissä Tiedolla, Trainers’ Housessa, Satama Interactivessa ja Quartalissa.

Kirjoitukset (12)