- 21.9.2020

Vapo-konserni: Valo Teamwork paransi Teamsin käyttöä

Kansainvälisen monialakonserni Vapo Oy on suomalainen valtionyhtiö, joka tuottaa energiaa muun muassa turpeesta ja puupolttoaineista sekä aktiivihiiltä turpeesta. Suomen pääkonttorissa ja sen 60 toimipisteessä mm. Australiassa, Virossa, Saksassa, Alankomaissa, Espanjassa ja Ruotsissa, on ollut käytössä Valo intranet jo viiden vuoden ajan.

Vapo Group on ensimmäisiä Valo Intranetin käyttöönottaneita organisaatioita Suomessa ja yhteistyö Sinisen Meteoriitin kanssa jatkuu edelleen. Luontevana jatkona Vapo Groupissa kehitettiin tiimityötä ja osana tätä kehittämistä otettiin käyttöön myös Valo Teamwork.

Lähtötilanne:

Vapo Groupin SharePoint -tiimisivustot ja työtilat olivat vanhentuneet, eikä ratkaisu enää palvellut konsernia. Vanhassa ratkaisussa työtiloja oli myös vaikea hallita.

Ratkaisu:

Haasteisiin löydettiin ratkaisu ottamalla käyttöön Microsoft Teams ja Valo Teamwork, joilla tiimityöskentely saatiin modernisoitua ja työtilat hallintaan. Käyttökokemus oli samankaltainen aiemman ratkaisun kanssa ja käyttäjien siirtyminen uuteen sujui kivuttomasti.

Valo Teamworkin Integroituu Microsoft Teamsiin ja on yhteensopiva Valo Intranetin kanssa:

  • Pääsy kaikkiin ryhmätyötiloihin yhdestä paikasta
  • Nopea siirtyminen työtiloihin ja sovelluksiin
  • Hallittu työtilojen elinkaari
  • Valmiit Teams sivupohjat ohjaamaan työskentelyä

Vapon intranet, Compass

 

Valo Teamwork -ratkaisun käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa

”Tiiviin yhteistyön ansiosta päivitys uuteen onnistui sujuvasti ja ilman yllätyksiä” ”Käyttöönoton yhteydessä vanhat klassiset työtilat päivitettiin moderneiksi. Työtilojen päivitys oli helppoa ja suoraviivaista, koska olemassaolevat tiedot voitiin siirtää moderniin työtilaratkaisuun vaiheittain sekä manuaalisesti että automaattisesti.”, kertoo Vapon ICT Business relationship manager Joonatan Hirvi,   Valo Teamworkin asentaminen oli mutkaton muutoksenhallintaprosessi.

Joonatan Hirvi
ICT Business relationship manager, Vapo Group

Projektin eteni vauhdilla. Aikaa aloituksesta testaukseen kului pari kuukautta. Loppukäyttäjien perehdyttäminen oli sujuvaa, sillä käyttäjäkokemus varmistettiin räätälöimällä Valo Teamwork -ulkoasu muistuttamaan edeltävää vanhaa työtilaratkaisua.

Meillä ollaan erittäin tyytyväisiä Valo Teamworkin helppokäyttöisyyteen, työteko ja tiedonkulku on sujuvoitunut monella tapaa mm ryhmät ovat julkisia ja avoimia kaikille.

Joonatan Hirvi
ICT Business relationship manager, Vapo Group

 

Vapon työntekijät ovat tyytyväisiä Valo Teamworkin helppokäyttöisyyteen

Koronatilanteen iskettyä, Vapon työntekijät ovat nopeasti omaksuneet Microsoft Teamsin käyttön. Valo Teamwork kuuluu luontevasti osana Microsoft Teamsiä. Valo Teamwork kokoaa ihmiset ja tekemisen.

***

Varaa demo tänään selvittääksesi kuinka voit käyttää Valo Teamworkia Microsoft Teams -käyttökokemuksesi parantamiseen.

Tietoa kirjoittajasta

Sininen Meteoriitti

We make digital work! Olemme koodareita, konsultteja ja digitaalisen teknologian asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme digitaalisen työn ja liiketoiminnan kehittämisessä. Maailmalla palkittu Valo-intranet on meidän tekemä.

Kirjoitukset (398)