Asiakaskokemus

Digitalisaatio muutti sitä, kuinka asiakkaasi ostavat. He etsivät itsenäisesti tietoa tuotteistasi ja palveluistasi verkossa. He vertailevat eri vaihtoehtoja ja kysyvät suosituksia verkostoltaan.

Kuinka hyvin sinä tunnet asiakkaasi? Missä ja mistä hän keskustelee ja kuinka tehokkaasti sinun viestisi tavoittaa hänet?

 

 

 

Asiakkaan matkan ymmärtäminen

sime-asiakkaan-matka

Kun ymmärrät kokonaisuudessaan asiakkaasi matkan, tunnet asiakkaasi ja olet onnistunut luomaan katkeamattoman asiakaskokemuksen, sinulla on mahdollisuus luoda asiakaskokemuksellasi kilpailuetu ja erottautumistekijä yllättämällä asiakkaasi.

Todellinen kilpailuetu luodaan herättämällä positiivisia tunnetiloja ylittäessäsi asiakkaasi odotukset digitaalisesti ja analogisesti. Olemassa olevien asiakkaiden lojaliteetin nostaminen on tyypillisesti selvästi kustannustehokkaampaa kuin uusien hankkiminen.

Digitaalinen asiakaspalvelu mahdollistaa saumattoman asiakaskokemuksen sosiaalisessa mediassa, chat-kanavissa, personoiduissa 24/7 itsepalveluportaaleissa, puhe-kanavassa, sekä perinteisissä kasvokkain tapahtuvissa kohtaamisissa. Asiakkaasi myös haluavat, että hyödynnät keräämääsi asiakastietoa palvellaksesi heitä laadukkaammin.

 

Rakenne

sime-rakenne

Kun palvelun rakenne tukee sisältöjen löydettävyyttä, pääsemme helpommin kohti asiakaskohtaista dialogia. Asiakaskokemus syntyy jo ensimmäisen verkkovierailun aikana.

Tehdään kanavastasi magneetti joka vetää puoleensa.

Sisällöt

sime-asiantuntija

Asiantuntijaorganisaatiossa yksittäisten sisällöntuottajien rooli kasvaa, jotta potentiaaliset asiakkaat kohtaavat heidät oikealla hetkellä. B2B siirtyy H2H malliin entistä nopeammin.

Joukkoistetaan sisällöntuotanto yhdessä.

Automaatio

sime-automaatio

Markkinointiautomaatio lämmittelee juuri sinulle sopivia asiakkaita lähemmäksi sitä hetkeä kun on kontaktoinnin aika. Integraatiot CRM:ään varmistavat että tärkeä digitaalinen jalanjälki on käytettävissä jokaisessa kohtaamisessa.

Hyödynnetään digitaalisten kanavien mahdollisuudet.

Asiakaspalvelu

sime-aspa

Hyvin palveleva digiaspa osaa tarttua myös hiljaisiin signaaleihin ja palvella asiakkaita monikanavaisessa ympäristössä. Lisämyynti ja asiakkaan kuunteleminen lisääntyy entisestään verkossa.

Käännetään asiakkaan auttaminen ja palveleminen euroiksi.

Asiakaskokemuksen kehittäminen koostuu näistä kuudesta alueesta, joita suunnitellaan, toteutetaan, seurataan ja johdetaan.

Asiakaskokemuksen johtaminen

Asiakaskokemus on digitaalisen aikakauden ja ostovallankumouksen aikana ainut tapa erottua ja pärjätä kilpailussa. Se tapa jolla kohtelemme asiakasta eri kanavissa, se miten palvelumme toimii, miten asiakas kokee niiden käytön ja koko palveluketjun ajatuksesta ostamiseen ja siitä eteenpäin suositteluun – kaikki tämä vaikuttaa siihen miten asiakkaamme kokee tarjoamamme palvelun.

Uskomme asiakaskokemuksen johtamiseen ja sen ympärillä organisoitumiseen, jotta liiketoiminta rakentuu ja toimii aidosti asiakkaan ympärillä.

Kysy lisää!

Haluaisitko kuulla lisää Sinisen Meteoriitin työskentelytavoista, joiden avulla autamme asiakkaitamme synnyttämään mieleenpainuvia asiakaskokemuksia? Entä jos teemme yhdessä asiakkaistasi fanejasi?

Ota yhteyttä, niin tulemme kertomaan aiheesta lisää.

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää