Episerver CMS

Episerver CMS markkinoiden johtava sisällönhallintajärjestelmä ja alusta, joka  yhdistää ainutlaatuisella tavalla sisällöt, markkinoinnin automaation ja kaupankäynnin yhdeksi digitaaliseksi kokonaisuudeksi.

Me olemme Episerverin Premium Solutions -kumppani .

Sisällöt, markkinoinnin automaatio ja verkkokauppa yhdessä paikassa

Hallitse digitaalisen asiakkuuden matkaa yhdellä työkalulla, aina asiakashankinnasta konversioon asti. Tee A/B -testauksia lennosta, personoi asiakasnäkymää muutamalla klikkauksella ja ota analytiikasta hyöty irti. Kaikki tämä onnistuu Episerverin avulla.

A/B-testaus

A/B testaus

Testaa mikä toimii ja mikä ei. Episerverin sisäänrakennetulla A/B-testaustyökalulla näet mitkä sisällöt oikeasti toimivat. Tee testejä helposti lennosta, ja kerää dataa optimointia varten.

Sisällön personointi

Sisällön personointi

Tarjoa kävijöillesi sisältöä, joka heitä oikeasti kiinnostaa. Episerverin personointityökalulla voit näyttää kävijöillesi sisältöjä perustuen heidän aikaisempiin vierailuihin.

Analytiikka

Analytiikka

Tarkastele Google Analytics raportteja suoraan Episerverin sisällä ja toimi nopeasti datan pohjalta.

Sosiaaliset toiminnot

Sosiaalista voimaa

Hyödynnä Episerverin sosiaalisia ominaisuuksia ja anna käyttäjillesi mahdollisuus luoda sisältöjä, antaa arvioita sekä kirjoittaa arvosteluja. Power to the people!

Edistyksellinen haku

Älä anna sisällön hukkua tai käyttäjiesi eksyä. Episerverin haku osaa ennakoida. Haku oppii käyttäjiltä ja jatkuvasti optimoi hakutuloksia käyttäjien toimintaan perustuen.

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio

Episerver on helppo yhdistää markkinoinnin automaation tai asiakkuudenhallinnan järjestelmiisi, jolloin asiakasdata pysyy synkassa järjestelmien välillä. Eikö olisi mahtavaa tarjota asiakkaillesi yhdenmukaista palvelua ja relevanttia sisältöä?

Episerver CMS

Kynä on miekkaa terävämpi, mutta Epi pilkkoon kynän säpäleiksi ja on sisällöntuottajan märkä uni. Luo sisältöjä ja uusia sivuja muutamalla kilkkauksella. Tee A/B testauksia ja sisällön personointeja lennosta. Ei sen näin helppoa pitänyt olla, mutta olkoon!

Episerver Commerce

Episerver Commerce asuu liiketoimintasi ytimessä. Hallinnoi tuotteita, luo alennuskampanjoita helposti ja tarjoa asiakkaallesi täysin yksilöllinen käyttökokemus. Vie verkokauppasi konversiot sietokyvyn rajoille.

Episerver Campaign

Luo ja hallinnoi monikanavaisia markkinointikampanjoita. Mainosta käyttäjälle juuri niitä tuotteita mistä hän on kiinnostunut.

Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan palveluita, jotka helpottavat myyntiä, lisäävät liidejä sekä integroituvat sujuvasti taustajärjestelmiin.

Kirjoituksia Episerveristä

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää