Microsoft Teams

Tiimityön uusi aika on täällä! Microsoft Teams tuo kokoukset, työkalut ja sisällöt yhteen paikkaan. Luo ja muokkaa tiedostoja, keskustele videon tai pikaviestien välityksellä ja käytä suosikkiohjelmiasi suoraan Teamsin sisällä.

Teams tehostaa yritysten tiimiviestintää. Ja tekee työpäivästä hieman helpompaa ja hauskempaa.  Me autamme sinut liikkeelle Teamsin kanssa.

Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminta yhdisti voimansa Valtin kanssa syyskuussa 2020. Lue lisää Teamsista ja siitä miten voimme olla avuksi siirtymällä Valtin sivuille tästä.

Haluatko heti liikkeelle? Ota yhteyttä

Mikä on Microsoft Teams?

Teams on yrityksille suunnattu ryhmätyön ja yhteistyön alusta, joka kokoaa kaikki tärkeimmät keskustelut ja tiedostot yhteen paikkaan. Keskustele ja kommunikoi pikaviestin, videopuheluiden tai äänipuheluiden avulla. Käytä Office 365 -sovelluksia suoraan Teamsin sisällä ja yhdistä ulkoisia pilvipalveluita Teamsiin valmiiden liittimien avulla.

Teamsin avulla pääset eroon ylimääräisestä sähköpostiliikenteestä. Älä tuhlaa aikaasi seikkaillen ja hyppien ohjelmasta toiseen, vaan käytä suosikkityökalujasi suoraan Teamsin sisällä.

Esimerkki Teamsin käytöstä projektiviestinnän keskuksena:
Intranet-projekti ilman sähköpostitulvaa

Katso video, jossa keskustelemme Teamsista ja tiimityön tulevaisuudesta

Miksi Teams?

A/B-testaus

Luo uutta, editoi ja työstä yhdessä

Selaile, muokkaa ja luo uusia tiedostoja suoraan Teamsin sisällä. Tiimin kaikki tärkeät dokumentit löytyvät jatkossa yhdestä paikasta.

Hae henkilöitä, tiedostoja ja keskusteluita

Hyödynnä Microsoft Graphia ja hae henkilöitä, tiedostoja ja keskusteluista suoraan Teamsin sisällä.

Tekoäly

Hyödynnä tekoälyn voimaa

Microsoft tuo koneoppimisen, kogniitiviset palvelut ja puheentunnistuksen Teamsiin helpottamaan kokousten järjestämistä ja kokouksen taltiontia sekä muistiinpanojen tekemistä.

Yhdistä pilvipalvelut suoraan Teamsiin liittimien avulla

Voit yhdistää suosikkiohjelmasi ja ulkoiset pilvipalvelut suoraan Teamsiin valmiiden liittimien avulla. Voit myös rakentaa omia liittimiä.

Office 365

Kaikki Office 365 -sovellukset helposti yhdessä paikassa

Voit käyttää suoraan Teamsin sisällä kaikkia Office 365 -sovelluksia.

Tehoa viestintään

Tehokkaampaa viestintää, vähemmän sähköpostia

Voit lähettää pikaviestejä, järjestää videokokouksia tai kilauttaa kollegalle.

Miten liikkeelle Teamsin kanssa?

Tarvitseko apua Teamsin käyttöönotossa? Oletko valmis Teamsin ja Skypen yhdistymiseen? Askarruttaako jokin muu asia Teamsin kanssa?

Me autamme sinut liikkeelle Teamsin kanssa.

Toimivan tiimin viisi tunnetilaa

Tiimityöskentely on maksimissaan 20 % tekniikkaa tai teknologiaa ja 80 % työkulttuuria ja tekemistä.

Lataa maksuton opas, jossa käymme läpi viisi tuottavan tiimin tunnetilaa. Haluaisimme esitellä sinulle TahdonTurvanTarmonTempon ja Innon.

Lataa opas

Asiakastarinoita

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää