Office 365

Teams, Skype, Power BI, OneNote, Powerpoint jne. Pilvipohjainen Office 365 tarjoaa kaikki tärkeimmät digityön välineet ja palvelut. Meidän tehtävä on auttaa teitä ottamaan täysi hyöty irti investoinnista.

Oletko valmis 365-asteen täyskäännökseen?

Ota enemmän irti vohvelista

Office 365 on oikea aarreaitta erilaisten liiketoimintatarpeiden ratkaisuun. Yhdessä paketissa on kaikki modernit digityön ja tiimityön pilvipalvelut. Totuus on tämä, monella organisaatiolla on lisenssit hankittuna, mutta palveluista hyödynnetään vain murto-osaa. Ette todennäköisesti tarvitse yhtään uutta digityökalua, jos teillä on Office 365.

Kehitä ja yllätä

Lisenssit

Saat meidän kautta Office 365 -lisenssit organisaatiollesi.

Digitaaliset työtavat

Koulutukset

Autamme teitä Office 365 -palveluiden käyttöönotossa ja kouluttamisessa.

Prosessien digitalisointi

Personal Officer

Konsulttimme auttavat teitä ottamaan kaiken hyödyn irti Office 365 -palveluista. Sparraamme, kehitämme ja yllätämme!

Office 365

Missä mättää?

Epävarmuus ja luottamuksen puute ovat tyypillisimpiä pullonkauloja, minkä takia suurta osaa Office 365 -palveluista ei oteta käyttöön. Käyttäjät eivät ole ihan varmoja mihin ja milloin eri sovelluksia tulisi käyttää. Tästä syystä käyttäjät usein valitsevat suosikkipilvityökalunsa ’virallisen’ työkalun sijaan. Ja tämä aiheuttaa päänvaivaa IT-osastolle.

Autamme teitä ottamaan Office 365:n työkalut tehokäyttöön ja pistämme ylimääräiset järjestelmät kuriin.

Office 365 Keep on Track

Suositut Keep on Track -webinaarimme pureutuvat viimeisimpään Office 365 -kuulumisiin. Käymme läpi viimeisimmät päivitykset ja kerromme vinkkejä työkalujen käyttöön.

Tutustu

Personal Officer antaa vohvelille kyytiä

Pienellä vohvelin tuunauksella saat paljon enemmän irti työpäivästäsi. Personal Officer auttaa sinua ja yritystäsi hyödyntämään tehokkaammin Office 365-palveluita.

Lue lisää


Artikkeleita digityöstä

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää