Asiakkuudenhallinta ja CRM

Saat meiltä asiakkuudenhallintaan liittyen kutakuinkin aivan kaiken. Olipa kyse sitten asiakkaiden löytämisestä, tunnistamisesta tai palvelemisesta verkossa, meiltä löytyy tehtävään sopivat välineet.

Yhteen toimivat järjestelmät keräävät asiakastiedon nätisti yhteen paikkaan, josta myyntiorganisaatiosi ja muut tietoa hyödyntävät yksiköt pääsevät siihen käsiksi vaivattomasti. Näin kaiken ajan voi käyttää olennaiseen: luottamuksen synnyttämiseen ja ilahduttavien asiakaskokemusten luomiseen asiakkaillesi. Lienee sanomattakin selvää, että lopputuloksena on parempaa kilpailukykyä?

Tarvitsitpa osan tai kokonaisuuden, meiltä löytyy. Hyödynnämme Microsoft Dynamics –tuoteperheen pilvipalveluita asiakkuudenhallinnan, markkinoinnin, asiakaspalvelun sekä sosiaalisen median seurannan tarpeisiin. Tarvittaessa pakettia täydennetään muilla, esimerkiksi markkinointiautomaatioon ja verkkoasiointiin liittyvillä palveluilla. Kokonaisuuden kruunaa Microsoft Office 365 -työkalut, jotka tukevat myyjän ja myyntitiimin välistä viestintää ja yhteistyötä. Se on tehokkuutta se.

Kun siis projektinhallinta, asiakkuudenhallinta, myyntiprosessi tai asiakkuuksien johtaminen kaipaa uutta näkökulmaa, autamme mielellämme.

Kirjoituksiamme asiakkuudenhallinnasta ja markkinointiautomaatiosta

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää