Digitaalinen asiakaspalvelu

Digitalisaatio altistaa tuotteesi ja palvelusi ennen kokemattomalle kilpailulle. Jos asiakkaasi ei ole tyytyväinen, koskaan aiemmin ei ole ollut yhtä helppoa vaihtaa toimittajaa tai palveluntarjoajaa. Tällaisessa toimintaympäristössä keino pitää asiakkaista kiinni ja luoda kilpailuetua on tuottaa ilahduttavia asiakaskokemuksia kaikissa kanavissa, joissa asiakkaasi ovat.

Digitaalinen asiakaspalvelu mahdollistaa saumattoman asiakaskokemuksen sosiaalisessa mediassa, chat-kanavissa, personoiduissa 24/7 itsepalveluportaaleissa, puhe-kanavassa, sekä perinteisissä kasvokkain tapahtuvissa kohtaamisissa. Asiakkaasi myös haluavat, että hyödynnät keräämääsi asiakastietoa palvellaksesi heitä laadukkaammin.

Todellinen kilpailuetu luodaan herättämällä positiivisia tunnetiloja ylittäessäsi asiakkaasi odotukset digitaalisesti ja analogisesti. Olemassa olevien asiakkaiden lojaliteetin nostaminen on tyypillisesti selvästi kustannustehokkaampaa kuin uusien hankkiminen.

Autamme sinua rakentamaan kokonaisratkaisun, joka palvelee parhaiten asiakkaittesi tarpeita sinun organisaatiosi lähtökohdista. Hyödynnämme Microsoftin Dynamics-tuoteperheen pilvipalveluita digitaalisen asiakaspalvelun ratkaisuiden luomiseen, joka integroituu suoraan asiakkuudenhallinnan ja markkinoinnin välineisiin sekä call- tai contact centeriin ja puhelinvaihteeseen. Kokonaisuutta täydentää sosiaalisen median ja verkon kuuntelun työkalu. Tarvittaessa täydennämme ratkaisuja verkko- ja asiointipalveluillamme, muilla tuotteistetuilla tai asiakaskohtaisilla välineillä ja autamme suunnittelemaan toimintatavat niiden hyödyntämiseen.

Referenssit

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

15.5.2013

Kasvua ja kehitystä tukevat työkalut ja viestintäkulttuuri Yritysten ja yhteisöjen toimintaympäristöihin ja...

Lue lisää

14.4.2013

Lassila & Tikanoja Oyj on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi....

Lue lisää

Kirjoituksiamme aiheesta Digitaalinen asiakaspalvelu

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää