Digitaalinen työympäristö

Nykypäivän työympäristö on digitaalinen, istuipa työntekijä päivänsä näyttöpäätteen ääressä tai ei. Digitaalisen työympäristön ytimessä on mobiilissa toimivat työkalut sekä loistava digitaalinen käyttökokemus ja modernit käyttöliittymät.

Millainen on moderni, digitaalinen työympäristö?

Digitaalinen työympäristö koostuu useista työkaluista ja järjestelmistä, mutta usein toimivan digitaalisen työympäristön ydin on moderni, sosiaalinen intranet. Se ei ole tietoa kadottava musta aukko, vaan keskusteleva yhteisö, josta ihmiset, työkalut, sisällöt ja ohjeet löytyvät helposti. Lisäksi se keskustelee sulassa sovussa muiden yrityksen järjestelmien kanssa.

Tehokas digitaalinen työympäristö vapauttaa henkilöstön aikaa vaativimpiin tehtäviin, ja arkisia sekä toistuvia tehtäviä automatisoidaan. Toimiva digitaalinen työympäristö tarjoaa paremmat mahdollisuudet vuorovaikutukseen kuin perinteinen konttori.

Moderni, digitaalinen työympäristö tukee erilaisia työn tekemisen tapoja, ja mahdollistaa työn tekemisen ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Digitaalinen työympäristö

Office 365

Office 365

Jos teillä on Office 365 lisenssit olemassa, pääsette sillä jo pitkälle. Office 365 sisältää työkalun lähes jokaiseen digitaaliseen työtarpeeseen. Kehotamme ottamaan investoinnista kaiken irti.

Verkko ja asiointipalvelut

Out-of-the-box valmisratkaisut

Aina ei tarvitse lähteä tekemään räätälöityä ohjelmistokehitystä. Jos haluatte käyttää vähemmän aikaa määrittelyihin, ja enemmän aikaa suunnitteluun ja työstämiseen, niin valmisratkaisu sopii teille.

Tehoa viestintään

Sisäisen viestinnän sparraus

Se ei ole enää vain ilmoitustaulun lukemista vaan oikeasti vuorovaikutteista, sosiaalista viestintää.

Työkaluja ja teknologiaa löytyy, mutta tärkeämpää on yhteiset pelisäännöt.

Tekoäly

Automaatio ja työnkulut

Automatisoi niin paljon kuin pystyt. Miksi tuhlaisit omaa ja henkilöstösi aikaa manuaalisiin, toistuviin prosesseihin?

Valo Intranet

Valo on meidän kehittämä ja maailmalla palkittu moderni intranet-valmisratkaisu. Se on täysin responsiviinen eli se toimii ja näyttää hyvältä päätelaitteesta riippumatta. Jos etsit oikeasti helppoa intranet-ratkaisua, niin tässä se on.

Tutustu Valoon

Ota meihin yhteyttä

Tutustu asiakastarinoihimme

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää digitaalisista työympäristöistä? Laita viestiä tulemaan.