Markkinoinnin automaatio

Saat meiltä markkinoinnin automaatioon liittyen kutakuinkin aivan kaiken. Olipa kyse sitten asiakkaiden löytämisestä, tunnistamisesta tai palvelemisesta verkossa, meiltä löytyy juuri sopivat välineet, toimintatavat sekä teknologiat.

 

Digitaalista myyntiä, markkinointia ja asiakaspalvelua ei kannata ajatella erillisinä saarekkeina, kuten hyvin monessa organisaatiossa nyt tehdään. Siitä nimittäin seuraa lähes vääjäämättä se, että tieto on siiloutunut lukuisiin eri järjestelmiin ja se ei palvele asiakasta sen enempää kuin organisaatiotasikaan.

Mitä enemmän asiakkaat etsivät tietoa verkosta ostopäätöksensä tueksi, ja hehän etsivät, sitä suurempi merkitys on sekä verkkonäkyvyydellä että digitaalisella asiakaspalvelulla. Asiakaspalveluksi lasketaan myös laadukas sisältömarkkinointi, joka vastaa asiakkaasi kysymyksiin jo ennen kuin he esittävät niitä varsinaiselle asiakaspalvelijalle. Toimiva asiakkuudenhallinta ja markkinoinnin automaatio auttaa asiakastasi ostoprosessin jokaisessa vaiheessa. Uutiskirje, suoramarkkinointi, some markkinointi ja toimiva jälkimarkkinointi muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.

Autamme myös sinua löytämään juuri teille sopivan teknologian, jonka avulla digitaalinen markkinointi ja sisältömarkkinointi tuottavat eniten hyötyjä. Dynamics Marketing, Hubspot, Marketo, Eloqua, Pardot vai joku täysin muu?

Kirjoituksiamme markkinointiautomaatio aiheesta

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää