Prosessien digitalisointi

Tunnistatko organisaatiosi manuaaliset prosessit ja tiedätkö, kuinka paljon aikaa niihin kuluu? Oletko miettinyt, miten tämän ajan voisi käyttää fiksummin Tuntuuko kokonaiskuvan hahmottaminen vaikealta ja aloittaminen liki mahdottomalta?

Palvelumuotoilusta ja prosessien digitalisoinnista puhuvat kaikki. Kyse on kuitenkin varsin yksinkertaisesta asiasta. Yrityksen koko liiketoiminnasta etsitään ne relevantit kohdat, joissa manuaalisten töiden korvaaminen digitaalisilla prosesseilla säästää aikaa, vaivaa ja rahaa sekä lisää niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin tyytyväisyyttä.

Ymmärrämme kuitenkin, että mahdollisuuksien rajattomuus saattaa hieman hengästyttää. Ota meidät avuksesi. Autamme löytämään alkupisteet, suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaat ratkaisut sekä pidämme huolta ylläpidosta ja jatkojalostuksesta.

Otetaan vaikka asiakkaamme Lassila & Tikanoja. Autoimme heitä siirtymään jätekuljetustoiminnassa kynä ja paperi –menetelmästä roskakuskien omaan appsiin. Muutos oli malliesimerkki tehokkaasta prosessien digitalisoinnista.

Parempia palvelu- ja työpäiväkokemuksia

Tehtävämme on selvittää, mitkä asiat vaikuttavat eniten asiakkaidenne kokemaan arvoon ja mitkä puolestaan ovat lisäarvoa tuottamattomia vaiheita organisaationne työssä. Tutkimme, miten voimme parantaa työnteon tuottavuutta luoden parempia työpäiväkokemuksia.

Kun kehityskohteet on valittu, tehdyt suunnitelmat visualisoidaan ja prototyyppien avulla varmistetaan niiden toimivuus ja käytettävyys jo suunnitteluprosessin aikana. Tärkeää on myös testata uutta palvelua koko toteutusprojektin ajan. Siksi tekninen toteutus pilkotaan osakokonaisuuksiin.

Meille räätälöinti ei ole itseisarvo. Siksi hyödynnämme teknisessä toteutuksessa, aina kun mahdollista, olemassa olevia ratkaisuja kustannustehokkaan kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Toiminnanohjaus, työajanseuranta, projektinhallinta tai johtamisjärjestelmä syntyy osaavissa käsissämme käyttöösi nopeasti.

Referenssit

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

14.4.2013

Lassila & Tikanoja Oyj on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi....

Lue lisää

Kirjoituksiamme prosessien digitalisoinnista

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää