Valo Connect yhdistää tiimit ja työkalut

Rakenna Valo Connect työkalulla täydellinen, digitaalinen työpäiväkokemus Microsoft Teamsiin.

Kokonaisvaltainen työntekijäkokemus

Innovatiivinen Valo Connect on markkinoiden ensimmäinen työkalu, joka yhdistää ihmiset, työtilat ja jopa kolmannen osapuolen ohjelmistoratkaisut Microsoft Teamsiin.

Keskity oleelliseen

Valo Connect yksinkertaistaa digitaalista työpäiväkokemusta. Kun kaikki oleellinen löytyy yhdestä osoitteesta, jää sinulla aikaa keskittyä yhteistyöhön, innovointiin ja moneen muuhun työpäivän keskeiseen tekemiseen.

Valo Connect & Valo Intranet

Tervetuloa uuteen digitaaliseen työympäristöön! Valo Connectilla voit yhdistää samaan Teams-navigaatioon esimerkiksi uutiset, tiedotteet ja kunkin tiimintyön tekemisen kannalta olennaiset sisällöt ja hakutoiminnallisuudet.

Valjasta Teams digitaalisen työpäivän sydämmeksi

Jotta työpäivä on sujuva, teknologian ja työkalujen tulee toimia ja vastata tarkoitustaan. Valo Connect tuo mielekkyyttä työskentelyyn, sillä se tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä itselle sopivimman Teams näkymän. Valo Connectin avulla näet helposti eri sisällöt ja työkalut, jotka ovat juuri sinulle tarpeellisimmat. Kaikki sisäinenviestintä toimii nyt sujuvasti Teamsissa.

Rakenna tiimit yhdistämään ihmiset

Digitaalisessa maailmassa toisen luonteva kohtaaminen voi olla haasteellista. Valo Connect mahdollistaa toisiin tutustumisen käyttäjäprofiilien avulla. Tullaan tutuiksi Valo Connectin avulla!

Mobiilisti, ajasta ja paikasta riippumatta

Ajasta ja paikasta riippumatta, Valo Connect kulkee mukanasi, työskentelet sitten pöytäkoneella tai mobiilisti.

Edistä tiimityötä

Mahdollistaa tehokkaamman tiimityön ja etätyöskentelyn. Valo Connect työkalun avulla tiedon etsiminen helpottuu huomattavasti, sillä nyt pystyt etsimään esimerkiksi asiakirjoja Teamsin ulkopuolelta. Enterprise-haun avulla voit etsiä minkä tahansa asiakirjan sen tyypin, kirjoittajan tai jopa vapaasanaisen haun perusteella.

Helppo asentaa

Valo Connect on helppo ja nopea asentaa olemassa olevaan Teamsiin. Työskentely Valo Connect työtilassa on turvallista, sillä Microsoft tuotteille tietosuoja ja suojaus ovat kaiken keskiössä.

Yhdistä kaikki Valo-ratkaisut parantamaan digitaalista työpäivääsi

Valo Intranet Täysin paketoitu intranet-ratkaisu, joka on valittu Euroopan parhaimmaksi intranetiksi jo neljä kertaa.

Valo Teamwork Taklaa Teamsin hallinnolliset haasteet.Helppokäyttöisen käyttöliittymän tiimien hallintaan koko organisaatiolle.

Valo Ideas Innovointityökalu antaa mahdollisuuden yhteistyöhön, innovointiin ja läpinäkyvyyteen koko organisaation sisällä.