Valo Entrance - Tietoturvallinen pääsynhallintatyökalu

Helppo ja tietoturvallinen työkalu ulkoisten sidosryhmien hallintaan

Valo Entrance mahdollistaa ulkopuolisten henkilöiden lisäämisen organisaation extranet-työtiloihin.

Sisäänkirjautumisten hallinta extranet-työtiloihin on nyt helppoa, sillä voit määrittää sisäänkirjautumisen yksityishenkilöille tai koko organisaatiolle käyttämällä henkilökohtaisia sähköposteja tai verkkotunnuksia.

Valo Entrance on tietoturvallinen, Azure AD -turvallisuuteen perustuva  pääsynhallintatyökalu Microsoft 365 sovelluksiin.

 

Tee pääkäyttäjän elämästä helpompaa

Valo Entrance on kehitetty loppukäyttäjää ajatellen. Sovelluksen käytettävyys on suunniteltu siten, ettei syvällistä it-asiantuntijuutta tarvita esimerkiksi sovelluksen pääkäyttäjältä, tavallisilla it-taidoilla pärjää hyvin. Pääkäyttäjän työmäärä helpottuu huomattavasti, sillä käyttöoikeuksia on helppo ylläpitää. Valo Entrance -työkalun avulla jokainen käyttäjä pääsee itse kirjautumaan organisaation extranet-työtiloihin, kaikki rekisteröitymiset ja sisäänkirjautumiset tapahtuvat nyt keskitetysti, yhdestä paikasta.

Täydennä työpäiväkokemusta muilla Valo tuoteperheen ratkaisuilla

Valo tuotteet:  https://www.valointranet.com/fi/

Valo Extranet https://www.valointranet.com/valo-intranet/

Tietoturvallinen ympäristö varmistaa, että bisneskriittinen tieto pysyy turvassa.

Valo Teamwork  https://www.valointranet.com/valo-teamwork/

Helppokäyttöisen käyttöliittymän tiimien hallintaan koko organisaatiolle

Tee pääkäyttäjän elämästä helpompaa

Valo Entrance on kehitetty loppukäyttäjää ajatellen. Sovelluksen käytettävyys on suunniteltu siten, että käyttö on helppoa ”Ei it-asiantuntijallekin”. Sovelluksen käytettävyys on keskeistä kaikissa Valo tuoteperheen sovelluksissa.

Voit määrittää, mihin tietoihin käyttöoikeus määritetään.

Miksi tuhlata aikaa myöntämällä kirjautumisoikeus jokaiselle käyttäjälle erikseen? Nyt sisäänkirjautumisten hallinta on helppoa. Voit määrittää sisäänkirjautumisen yksityishenkilöille tai koko organisaatiolle käyttämällä yksilöllisiä sähköposteja tai verkkotunnuksia.

Valitse materiaalit ja tiedot, jotka haluat jakaa ulkoisten sidosryhmiesi kanssa, ja anna turvallinen/hallittu pääsy tietoihin.

Valo Entrance perustuu Azure AD -turvallisuuteen (identiteettien hallintapalvelu).