Valo Ideas

Valoa tekemiseen. Ketterä Teams taipuu koko organisaation innovointityökaluksi. Hyödynnä Teamsia koko organisaatiossa ideoinnista innovointiin.

Rakenna työpaikka tukemaan luovuutta ja innovointia

Rakenna entistä parempi digitaalinen työpäiväkokemus Valo Ideas ideointiratkaisulla. Valo Ideas antaa mahdollisuuden yhteistyöhön, innovointiin ja läpinäkyvyyteen koko organisaation sisällä. Valo Ideas helpottaa tiimityötä ja projektien työstämistä.

Innovoi

Osallista ihmiset kehittämään organisaatiota yhteisen päätöksenteon avulla

Sitouta

Mahdollista ideoiden jakamisen saumattomasti läpi koko ogranisaation.

Kerää ideat ennen kuin unohdat ne

Kun idea tulee, siihen on tartuttava. Valo Ideas mahdollistaa joustavan työskentelyn missä ja milloin tahansa esimerkiksi satunnaiset Teams keskustelut voidaan myöhemmin muuttaa työstettäviksi ideoiksi alustalla, jossa on integroituna Valo Teamworks. Nyt on helppoa tuoda ideointi mukaan mihin tahansa Microsoft Teams-työtilaan, tieto kulkee esteettä työtilasta toiseen.

Tiedonkulun esteettömyys on tärkeää. Kuka tahansa, eri rooleissa työskentelevä voi reagoida ja osallistua ideointiin ja keskusteluihin. Kirjoittaja voi kohdentaa, näkyykö esimerkiksi viesti tietyn tiimin kanavalla vai lähetetäänkö viesti koko organisaatiolle.

Tunnista ideat, jotka saavat eniten huomiota

Analysoi ja mittaa onnistuneesti.
Käyttäjäkokemusta lisää ohjelman visuallisuus mm. selkeän analytiikaan avulla näet nopeasti, mitkä trendit ja kategoriat ovat ajankohtaisia. Voit julkaista esimerkiksi idea-kampanjoita ideoiden saamiseksi ja sitä myöden niiden validoimiseksi. Etsi ja filtteröi ideat; tyypin, tiimin, hyödyn tai kategorian mukaan tai suosituimman idean perusteella.
Valo ideas helpottaa päätöksentekoa, sillä sen avulla ryhmän jäsenet pystyvät reagoimaan potentiaalisimpiin ja eniten pidettyihin ideoihin.

Helppo asentaa

Valo Ideas asennetaan olemassa olevaan Teamsiin, jonka jälkeen voit määrittää ryhmät ja halutut toiminnot. Työskentely Valo Ideas työtilassa on turvallista, sillä Microsoft tuotteille tietosuoja ja suojaus ovat kaiken keskiössä.

Valo Ideointityökalun Valo Ideas botti toimii tarvittaessa loistavana apukätenä. Ideoi Microsoft Teamsissa ja tarvittaessa anna botin hoitaa loput.

Valo Ideas on yksinkertainen, turvallinen ja intuitiivinen käyttää. Valon avulla kaikki on linkitetty Microsoft 365-ekosysteemiin, joten uutta alustaa ei tarvitse ottaa käyttöön. Valo ideas on osa Valo Workplace tuoteperhettä / ratkaisua, mikä ratkaisuna täydentää digitaalista työkokemusta.

Valo intranet

Osallistava sisäinen viestintä on työhyvinvoinnin ja tehokkaan työskentelyn edellytys. Huolehdi, että tieto kulkee ja tavoittaa kaikki läpi koko organisaation, ota käyttöön palkittu intranet in-a-box ratkaisu.

Valo Teamworks

Valo Teamworks kerää kaikki Microsoftin tiimityöskentelyyn liittyvät työkalut ja käydyt keskustelut yhteen, mikä selkeyttää ja tekee Microsoft Teams-ryhmätyön jäsennellymmäksi ja helpommin hallittavaksi.