Sosiaalinen intranet

Avoin työyhteisö, kollektiivista ongelmanratkaisua ja soljuvaa tiedonkulkua.

Sosiaaliset työkalut ovat elimellinen osa modernin 2010-luvun organisaation kommunikaatiota. Ne ovat se virtuaalinen kahviautomaatti, jolle koko organisaatio kerääntyy kuulemaan päivän juorut. Sen sijaan, että tällä kahviautomaatilla puhuttaisiin pelkkiä juoruja, siellä puhutaan myös erittäin paljon asiaa. Uusia ideoita ja ajatuksia maailman suurimmasta tietovarastosta – internetistä. Kokemuksia asiakkailtamme. Ajatuksia 25+ vuotisen kokemuksen kautta prosessin pullonkauloista. Kaikkea sitä mikä liittyy päivittäiseen työntekoomme. Kunkin osallistujan omasta näkökulmasta tietenkin.

Sosiaalisen intranetin avulla organisaation suunnasta tehdään yhteinen asia. Työntekijät pääsevät osallistumalla ja keskustelemalla muodostamaan ensi arvoisen tärkeää yhteistä ymmärrystä siitä, mihin olemme menossa ja miten sinne pääsemme. Asiakkaiden antama palaute voidaan tuoda intranetiin läpinäkyvästi esille, jolloin voimme varmistaa, olemmeko oikealla kurssilla.

Vuorovaikutus varmistamaan yhteistä ymmärrystä

Sosiaalisessa intranetissä yrityksen työntekijät voivat kysellä ja kommentoida, tykätä ja haastaa tehtyjä valintoja. Johto auttaa ymmärtämään ja tekee tarkennuksia, miksi valitut asiat ovat tärkeitä. Koko yrityksen henkilöstö voidaan ottaa mukaan seuraamaan ympäröimään markkinaa ja kertomaan ympärillä tapahtuvista muutoksista. Huomioiden analysointi tehdään yhdessä. Johtopäätökset kommunikoidaan yhteisöllisesti. Suuntaa voidaan tarvittaessa muuttaa, yhdessä.

Lataa tästä Intran uusi elämä -opas

Lataa ilmainen opas

Valo Intranet

Viimeinen intranet jonka tarvitset.

Aina ajantasalla ja
Office 365 yhteensopiva.

sime-winner

Intranet jopa viikossa

Valo Intranet on markkinoiden edistyksellisin valmisratkaisu ja digitaalisen työympäristön edelläkävijä. Voit valita Valon Intranetin joko pilvipalveluna Microsoft Office 365:een tai omille palvelimille asennettuna.

Valo on Microsoftin suositusten mukaisesti toteutettu intranet, kehuttu ja kestävä ratkaisu!

100% mobiilissa toimivat intranetit mahdollistavat organisaatioviestinnän toimivuuden sekä sosiaalisen intranetin hyödyntämisen.

valointranet.com

Ota yhteyttä

valo-surface-small

Lue ajatuksiamme

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää