Työpaikat

Sinisen Meteoriitin toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä, etätyö on osa arkea ja työnantaja piffaa polkupyörän sekä hyvät fasiliteetit työn tekemiseen.

Jos haluat kehittyä muuttuvan työelämän vaativiin tarpeisiin, hyppää kyytiimme! Etsimme lisää osaavia, hyviä tyyppejä vahvistamaan kasvuamme Suomessa ja kansainvälisesti.

Jos haluat hieman esimakua kulttuuristamme, suosittelemme tutustumaan Diginautin käsikirjaan. Laitoimme käsikirjamme äänikirjan muotoon.

Jos haluat tutustua avoimiin työpaikkoihimme, selaa alaspäin.

Kuuntele Diginautin käsikirja

Intohimon kohteet toki vaihtelevat meteoriittilaisesta toiseen. Meteoriittilaisten sydämet sykkivät muun muassa seuraaville: asiakaskokemusten parantaminen, liiketoimintahaasteiden ratkominen, digitaalinen työ, liiketoiminnan digitalisointi, koodaus, käyttökokemus, Angular, ASP.NET, MVC, C#, SQL Server.

Saako joku näistä sinut innostumaan tai haluatko tulla lisäämään oman innostuksenkohteesi listaan? Kurkkaa avoimet paikkamme tai lue lisää arjestamme alta! Voit myös aina lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@meteoriitti.com.

Avoimet työpaikat

Hups... Ei näytettäviä artikkeleita.

Kirjoituksiamme meteoriittilaisuudesta

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää