Työpaikat

Sinisen Meteoriitin toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä, etätyö on osa arkea ja työnantaja piffaa polkupyörän sekä hyvät fasiliteetit työn tekemiseen.

Jos haluat kehittyä muuttuvan työelämän vaativiin tarpeisiin, hyppää kyytiimme! Etsimme lisää osaavia, hyviä tyyppejä vahvistamaan kasvuamme Suomessa ja kansainvälisesti.

Jos haluat hieman esimakua kulttuuristamme, suosittelemme tutustumaan Diginautin käsikirjaan. Laitoimme käsikirjamme äänikirjan muotoon.

Jos haluat tutustua avoimiin työpaikkoihimme, selaa alaspäin.

Kuuntele Diginautin käsikirja

Intohimon kohteet toki vaihtelevat meteoriittilaisesta toiseen. Meteoriittilaisten sydämet sykkivät muun muassa seuraaville: asiakaskokemusten parantaminen, liiketoimintahaasteiden ratkominen, digitaalinen työ, liiketoiminnan digitalisointi, koodaus, käyttökokemus, Angular, ASP.NET, MVC, C#, SQL Server.

Saako joku näistä sinut innostumaan tai haluatko tulla lisäämään oman innostuksenkohteesi listaan? Kurkkaa avoimet paikkamme tai lue lisää arjestamme alta! Voit myös aina lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@meteoriitti.com.

Avoimet työpaikat

Lue lisää

21.8.2019

18-vuotias ohjelmistotalo Sininen Meteoriitti on IT-alalla tunnettu Azure, SharePoint – ja Office 365-osaamisestaan sekä asiakkaiden digitaalisen työnteon ja liiketoiminnan kehittämisestä. Nyt etsimme UX Designeria joukkoomme rakentamaan kanssamme mahtavia palveluita! Ehkä...

Lue lisää

14.8.2019

Sininen Meteoriitti on digitaalisten työympäristöjen ja asiointipalveluiden kehittäjä. Maailmalla palkittu Valo Intranet on yksi meidän tuotteistamme. Olemme Suomen kovimpia SharePoint- ja Office 365-taloja. Etsimme nyt joukkoomme kokenutta SharePoint-sovellusarkkitehtiä kehittämään Suomen...

Lue lisää

13.8.2019

Etsimme kokeneita sovelluskehittäjiä, jotka hallitsevat modernin sovelluskehityksen SharePoint- ja Office 365 -ympäristöissä. We make digital work! Sininen Meteoriitti on digitaalisten työympäristöjen ja asiointipalveluiden kehittäjä. Maailmalla palkittu Valo Intranet on yksi meidän tuotteistamme. Etsimme nyt joukkoomme lisää SharePoint -sovelluskehittäjiä. Keitä...

Lue lisää

Kirjoituksiamme meteoriittilaisuudesta

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää