Työpaikat

Sinisen Meteoriitin toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä, etätyö on osa arkea ja työnantaja piffaa polkupyörän sekä hyvät fasiliteetit työn tekemiseen.

Jos haluat kehittyä muuttuvan työelämän vaativiin tarpeisiin, hyppää kyytiimme! Etsimme lisää osaavia, hyviä tyyppejä vahvistamaan kasvuamme Suomessa ja kansainvälisesti.

Jos haluat hieman esimakua kulttuuristamme, suosittelemme tutustumaan Diginautin käsikirjaan. Laitoimme käsikirjamme äänikirjan muotoon.

Jos haluat tutustua avoimiin työpaikkoihimme, selaa alaspäin.

Kuuntele Diginautin käsikirja

Intohimon kohteet toki vaihtelevat meteoriittilaisesta toiseen. Meteoriittilaisten sydämet sykkivät muun muassa seuraaville: asiakaskokemusten parantaminen, liiketoimintahaasteiden ratkominen, digitaalinen työ, liiketoiminnan digitalisointi, koodaus, käyttökokemus, Angular, ASP.NET, MVC, C#, SQL Server.

Saako joku näistä sinut innostumaan tai haluatko tulla lisäämään oman innostuksenkohteesi listaan? Kurkkaa avoimet paikkamme tai lue lisää arjestamme alta!

Avoimet työpaikat

Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminta osaksi Valtti Kumppaneita

Sinisen Meteoriitin konsultointiliiketoiminta tuli osaksi Valtti Kumppaneita syksyllä 2020.

Valtti Kumppanit on kasvava asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa täyden valikoiman palveluita tietoturvallisen ja tuottavan digitaalisen työympäristön tueksi. Yhdistymisen myötä voimme palvella asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin.

Me Valttilaiset olemme aitoja ja konstailemattomia. Teemme työtä asiantuntemuksella ja sydämellä ”Yhdessä teemme parempaa ja turvallisempaa tulevaisuutta”. Me pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja panostamme jokaisen työntekijämme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tule meille töihin!

Valtti rekrytointi

Kirjoituksiamme meteoriittilaisuudesta

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää