Työpäiväkokemus

Työpäiväkokemus määrittää työntekijöiden mahdollisuuden suoriutua työtehtävistä ja heijastaa työssä tarvittavien taitojen tasoa.

Se antaa eväitä tehokkaampaan arkeen ja luo ympäristön jossa on helppo työskennellä.

Digityötaitojen kehittämistä

Digitaalisten työtapojen muutos ei ole projekti. Se on jatkuvaa muutosjohtamista, jota pitää tehdä yhteistyössä eri liiketoimintojen ja yksiköiden välillä. Tämä voi kuulostaa raskaalta, mutta kaikki on kiinni toteutustavasta. Me suosittelemme ketterää lähestymistapaa ja tekemällä oppimista. Kun tahtotila on olemassa, liikkeelle pääsee todella nopeasti ja tuloksellisesti.

Viemme parempia toimintatapoja käytäntöön askel kerrallaan. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään uusimpien teknologioiden mahdollisuuksia strategian asettamien tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmiit koulutus- ja pilotointipakettimme perustuvat käyttäjä- ja liiketoimintalähtöisiin teemoihin, kuten yksilön perustaitoihin, kokouskäytäntöihin ja liikkuvan myynnin tarpeisiin.

Jos 100 työntekijää kuluttaa joka päivä 5 minuuttia ylimääräistä aikaa tiedon etsimiseen, maksaa tämä organisaatiolle vuodessa 244 henkilötyöpäivää.

Toimiva digitaalinen työympäristö on uuden ajan intranet. Se ei ole tietoa kadottava musta aukko, vaan keskusteleva yhteisö josta ihmiset, työkalut, sisällöt ja ohjeet löytyvät helposti.

 

Lue lisää

Lue ajatuksiamme

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää