Wordpress CMS

WordPress on yksi maailman suosituimmista avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmistä. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään WordPressiä varsinkin pienemmissä kokonaisuuksissa, joissa ei kaivata järeitä integraatioita taustajärjestelmiin, tai palvelun elinkaari on kaikkiaan melko lyhyt.

Ketterästi WordPressillä

Toteutamme kampanja-sivustot ja perinteisemmät kotisivut nopeasti WordPressillä. Pitkä kokemus Meteor-julkaisujärjestelmästä, SharePointista sekä Episerveristä, auttaa viemään hankkeita hyväksi havaittujen prosessien avulla maaliin.

Dream

Autamme synnyttämään uusia ideoita ja ajatuksia.

Design

Suunnittelemme käyttökokemuksen ja käyttöliittymän.

Deliver

Toteutamme palvelut ja autamme teknologian käyttöönotossa.

Develop

Jatkokehitämme ja ylläpidämme palveluita niiden elinkaaren ajan.

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä niin autamme sinut alkuun

Ota yhteyttä

 

 

 

yle-sekasin-sime

Case YLE Sekasin

Sekasin247 -palvelun suunnittelu käynnistyi kohderyhmän profiloinnilla, jonka avulla rakensimme yhteisen käsityksen siitä kenelle palvelua suunnitellaan. Alle 20-vuotias mobiililaitteella apua etsivä nuori odottaa palveluilta täysin eri käyttökokemusta, kuin valtaosa olemassa olevista mielenterveyspalveluista tarjoaa. Tavoitteena on ollut tehdä kohderyhmää ymmärtävä ja visuaalisesti miellyttävä palvelu, johon kehtaa mennä vaikka ruuhkabussissa.

Harvoin on verkkopalvelu syntynyt näin helposti. Heti ensimmäisen tapaamisen jälkeen meillä oli jotain konkreettistä nähtävää ja kokeiltavaa, joten proton hyödyntäminen oli ehdottomasti hyvä asia, toteaa YLE:n puolelta kampanjasuunnittelusta ja Sekaisin-kokonaisuudesta vastanneet Jenna Karas ja Markku Mastomäki. Meteoriitin kanssa työskentely oli vaivatonta ja yhdessä livenä palvelun rakentaminen oli prosessi jossa tarvittavat muutokset ja lisäykset saatiin tehtyä nopeasti ja jossa tunsi olevansa aidosti mukana.

Lue koko juttu

Palvelumuotoilu

Hyvä palvelumuotoilu hyödyttää niin palveluntarjoajaa kuin sen käyttäjääkin. Sen avulla organisaatio voi tehostaa liiketoimintaansa vähentämällä epäkohtia omissa prosesseissaan. Käyttäjälle onnistunut palvelumuotoilu näkyy selkeänä, ymmärrettävänä ja johdonmukaisena palveluna riippumatta käytetystä kanavasta.

Palvelumuotoilussa pyritään löytämään vastaus siihen, mistä palvelun arvo käyttäjälle muodostuu. Sinisen Meteoriitin asiantuntijat auttavat löytämään sopivat työkalut ja menetelmät erilaisiin tilanteisiin.

Kysy meiltä lisätietoa siitä, kuinka palvelumuotoilun menetelmin tuotetaan parempaa palvelua ja kannattavampaa liiketoimintaa!

Ota yhteyttä

 

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää